Çözüldü✓ Power Tuşu bulunan usb klavye

Pilumunus

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar iş için aldığım laptopa çift monitör bağladım doğal olarak laptopu da altta tutuyorum sürekli olarak laptopu çıkar power tuşuna bas çalıştır yapmak istemiyorum. Biosa baktım (power) kısmı yok biosta ve klavyeye power tuşu atayamıyorum bende harici klavye alıcam ama servisle konuştum ve bazı kalvyelerin üzerinde power tuşu bulunuyormuş ben bulamadım bununla ilgili bilgisi olan böyle bir klavye gören duyan varsa bana link atabilir mi?

uyku moduna almayı deneyebilirsiniz hocam herhangi bi etkileşimde pc açılıor direkt, laptopta var mı bilmiyorum bende masaüstü var öyle yapıyorum. Akşam uyku moduna alıyorum, sabah klavyeden herhangi bi tuşa basıyorum açılıor pc

hocam eğer azcık lehim ve elektronik bilginiz varsa çok kolay bir şekilde internetten mekanik switch alıp açma kapama tuşu yapabilirsiniz

Arkadaşlar iş için aldığım laptopa çift monitör bağladım doğal olarak laptopu da altta tutuyorum sürekli olarak laptopu çıkar power tuşuna bas çalıştır yapmak istemiyorum. Biosa baktım (power) kısmı yok biosta ve klavyeye power tuşu atayamıyorum bende harici klavye alıcam ama servisle konuştum ve bazı kalvyelerin üzerinde power tuşu bulunuyormuş ben bulamadım bununla ilgili bilgisi olan böyle bir klavye gören duyan varsa bana link atabilir mi?
Merhaba. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Merhaba. Çözüm bulabildiniz mi acaba?
Maalesef çözüm bulamadım bende özel bir masa yaptırdım daha doğrusu masaya bir ek yaptırdım, kasalar için masalarda olan ek benzeri laptop için bir ek yaptırdım ve oradan açıyorum

Maalesef çözüm bulamadım bende özel bir masa yaptırdım daha doğrusu masaya bir ek yaptırdım, kasalar için masalarda olan ek benzeri laptop için bir ek yaptırdım ve oradan açıyorum
Teşekkür ederim. Ben de çözüm olarak laptopun bios ayarlarından laptopun açılışını şarj adaptörünün prize takılmasına göre ayarladım. Şarj adaptörünü prize taktığımda power tuşuna basmaya gerek kalmadan laptop otomatik açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,796
Üyeler
195,461
Son üye
Cerk
Geri