Neler Yeni

Power tuşu çalışmıyor yardım

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
Asus tuf laptopa sahibim şu 1 haftadır durup dururken power tuşu tutukluluk yapmaya başladı laptopta hiçbir sorun yok bütün testleri yaptım bir darbe vs filanda almadı durup dururken tuş temassızlık yapmaya başladı sorun şöyle power tuşunu 10-20 defa basmam sonucunda tuşun keyfine kader canı ne zaman isterse o zaman açılıyor pc arasına bir şey mi kaçmış diyede baktım telefon flashıyla bir sorun yok gibi ama anlayamadım 1 yıl garantisi daha var sizce ne yapiyim yada kendim bu sorunu giderebilir miyim

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
garantiye gönder kurcalama garanti dışı kalmasın bir süre laptop olmadan dayan bir şey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih
Hocam aynı sorunu yaşıyorum.Eğer garantiye gönderdiysen kaç günde geldi? Ayrıca ücret vs. talep ettiler mi?
Asus tuf laptopa sahibim şu 1 haftadır durup dururken power tuşu tutukluluk yapmaya başladı laptopta hiçbir sorun yok bütün testleri yaptım bir darbe vs filanda almadı durup dururken tuş temassızlık yapmaya başladı sorun şöyle power tuşunu 10-20 defa basmam sonucunda tuşun keyfine kader canı ne zaman isterse o zaman açılıyor pc arasına bir şey mi kaçmış diyede baktım telefon flashıyla bir sorun yok gibi ama anlayamadım 1 yıl garantisi daha var sizce ne yapiyim yada kendim bu sorunu giderebilir miyim

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sa hocam benimkindede ayni sorun var servisten geldikten sonra sorun çözuldumu çözüldüyse tekrar arıza yaptımı
Hocam asus tuflarda kronik bir sorun bu çevremdeki bir çok insandanda duydum o alıntıyı girdiğimden beri ben servisten aldıktan sonra 4 ay daha kullandım sadece sonra sattım kurtuldum zaten ama o 4 ayda bir daha tekrarlamadı ama tekrarlarsa yine servise verin tamir etmek zorundalar

akif_78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Akif
Dostum asus musteri hizmetlerini ara ama senin yasadigin sehir biraz uzak kaliyor galiba bi 3 gun geç gelir gonderirsen bende gondercem haftaya bu hafta pcyle işlerim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum asus musteri hizmetlerini ara ama senin yasadigin sehir biraz uzak kaliyor galiba bi 3 gun geç gelir gonderirsen bende gondercem haftaya bu hafta pcyle işlerim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,279
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom