Neler Yeni

Powerbank ömrü bitebilir mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yanlış hatırlamıyorsam 2017 yılındaydı, Teknostore'dan Xiaomi'nin bir powerbankini almıştım.
Karantina döneminde çok işime yaramasa da karantina döneminden öncesinde bayağı bir süre kullanmıştım kendisini. Geçen sene de bazı zamanlarda işimi fazlasıyla gördü. Tabii tek sıkıntısı hızlı şarj olmaması ve çok uzun bir sürede dolması.

Son birkaç aydır powerbank çok lazım oluyor ancak nedense şarj olmuyormuş gibi hissediyorum. Hep o 1. ışık yanık oluyor, 2. diş doluyor anlamında yanıp sönüyor ancak şarj olmuyormuş gibi hissediyorum ve en son tam şarj ettiğimde 18 saate yakın bir zaman aldı.

Powerların da ömrü var mıdır? Yeni bir şey alınacaksa ne alınmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz bu: https://www.epey.com/powerbank/xiaomi-mi-power-bank-10000mah.html

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yanlış hatırlamıyorsam 2017 yılındaydı, Teknostore'dan Xiaomi'nin bir powerbankini almıştım.
Karantina döneminde çok işime yaramasa da karantina döneminden öncesinde bayağı bir süre kullanmıştım kendisini. Geçen sene de bazı zamanlarda işimi fazlasıyla gördü. Tabii tek sıkıntısı hızlı şarj olmaması ve çok uzun bir sürede dolması.

Son birkaç aydır powerbank çok lazım oluyor ancak nedense şarj olmuyormuş gibi hissediyorum. Hep o 1. ışık yanık oluyor, 2. diş doluyor anlamında yanıp sönüyor ancak şarj olmuyormuş gibi hissediyorum ve en son tam şarj ettiğimde 18 saate yakın bir zaman aldı.

Powerların da ömrü var mıdır? Yeni bir şey alınacaksa ne alınmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz bu: https://www.epey.com/powerbank/xiaomi-mi-power-bank-10000mah.html
İçinde bir batarya var sonuçta. Evet bir süre sonra batarya sağlığı azalacak ve Powerbank üzerindeki şarj devresi sağlığı düşen bataryaya ayak uyduramayıp sıkıntı çıkarmaya başlayacaktır.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
her şeyin bir ömrü vardır

Top Bottom