Powerbank önerisi yapar mısınız

Lionswert

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
1250
powerbank önerisi yapar mısınız typ-c girişi olsun

kullandığınız telefon nedir ona göre cevap verelim.
kaç w çıkış istiyorsunuz?
kaç mah lık bir batarya olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anker veya baseus markası alabilirsiniz ikiside iyi markalardır
xiaominin powerbankleri o kadar iyi değil.
çok hızlı bir şekilde kullanılabilir mah değerleri düşüyor.
spigene bütçe yeterse spigende düşünülebilir

anker veya baseus markası alabilirsiniz ikiside iyi markalardır
xiaominin powerbankleri o kadar iyi değil.
çok hızlı bir şekilde kullanılabilir mah değerleri düşüyor.
spigene bütçe yeterse spigende düşünülebilir
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ka...id=15358539031&sprefix=powerb,aps,139&sr=8-20 bu nasıl ?

Son düzenleme:
uzun yıllardır anker powerbank kullanıcısı olarak yorum yapabilirim
birincisi batarya ne yazıyorsa o dur bazı markalarda 20.000 mah yazdığı halde 10.000 mah pil çıkabiliyor içinden ankerde neyse o
ikincisi malzeme dayanıklılığı çok iyi şişme gibi sorunlara rastlamadım
eksisi ise soketleri çabuk bozulabiliyor çabuktan kastım 1-2 yıl her gün powerbank kullanan biriyim genelde garanti uzatmalı alıyorum bildiğim için 1-2 yıl zor görüyor soketleri bozuluyor garanti bitmeden garantiye yollayıp değişim yaptırıyorum bu şekilde sorunu çözüyorum.
Tabi ara sıra kullanıyorsan bu sorunu yaşamayabilirsin ben her akşam powerbank ile telefonumu şarj ediyorum malum yatak başında priz yok her gece bu şekilde şarj ediyorum yaklaşık 18 ay içinde soket arızası meydana geliyor

uzun yıllardır anker powerbank kullanıcısı olarak yorum yapabilirim
birincisi batarya ne yazıyorsa o dur bazı markalarda 20.000 mah yazdığı halde 10.000 mah pil çıkabiliyor içinden ankerde neyse o
ikincisi malzeme dayanıklılığı çok iyi şişme gibi sorunlara rastlamadım
eksisi ise soketleri çabuk bozulabiliyor çabuktan kastım 1-2 yıl her gün powerbank kullanan biriyim genelde garanti uzatmalı alıyorum bildiğim için 1-2 yıl zor görüyor soketleri bozuluyor garanti bitmeden garantiye yollayıp değişim yaptırıyorum bu şekilde sorunu çözüyorum.
Tabi ara sıra kullanıyorsan bu sorunu yaşamayabilirsin ben her akşam powerbank ile telefonumu şarj ediyorum malum yatak başında priz yok her gece bu şekilde şarj ediyorum yaklaşık 18 ay içinde soket arızası meydana geliyor
geçenlerde anker powerbank aldım bende 20k mah. ama arkasını çevirip o minicik yazıları okuyunca gerçek kapasitesinin 12k mah olduğunu gördüm :)

geçenlerde anker powerbank aldım bende 20k mah. ama arkasını çevirip o minicik yazıları okuyunca gerçek kapasitesinin 12k mah olduğunu gördüm :)
hangi modeli acaba ben hiç rastlamadım bi bakayım.

hangi modeli acaba ben hiç rastlamadım bi bakayım.
1753860958725.webp

Kral Burda Bi Tane @BilinmeyenKişiX
Benim Arkadaşıma Yanlış Ürün Önermis
Chatgpt Baktığı o kadar belli ki kral
Ona Chat Gpt Yazdığını İçin Size Yazıyorum

Geri