🔥İndirim Powerboost 10.000 Mah 329 tl

Nuke44

80+
Reaksiyon skoru
272

Güzel fiyat wattına göre

Screenshot_2025-07-02-20-04-46-447_com.pozitron.hepsiburada.webp

Ürünü paylaşıp ta böyle bir şey demende biraz komik oluyor hocam ürün madem bomba niye paylaşıyorsunuz demezler mi? :ROFLMAO:
Şimdi öğrendim hocam ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum paylaştığın ürünün kalitesizliğinin farkındaysan neden paylaşıyorsun bunu indirim adı altında? Herkes her markayı bilmek zorunda değil. Konu açmak için konu açmayın
E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?

E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?
O zaman mizah yapmadan önce konuyu güncelleyip durumdan bahsedebilirsin insanlara uyarıda bulunabilirsin ayrıca indirim paylaştığın ürün hakkında fikrin olmaması bile yeterli bir falso ama bir şey demeyeceğim

...... Neyss

Son düzenleme:
Şimdi öğrendim hocam ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlık olsun hocam yorumlarda bir arkadaş telefonunu 1 kere şarj ettiğini söylemiş zaten 10k mah değil 5k mah sanırım yazılan değeri bile yerine getiremiyor herhalde ürün :ROFLMAO:

Rempeyc alıram diğerlerini alıram geyimpawır bile alırım (çünkü daha önce denemedim) ama Geyimbastır mı yok o yok neden yok 500w güç kaynakları genelde 200-250w çıkıyor. Bu saydıklarımdan ilk ikisini tam bilmiyorum açma şansım olmadığı ama bu markayı almamam gerektiğini biliyorum

Geri