Nuke44
80+
- Reaksiyon skoru
- 272
ney powerboost mu ben kaçar
Ürünü paylaşıp ta böyle bir şey demende biraz komik oluyor hocam ürün madem bomba niye paylaşıyorsunuz demezler mi?
powerboost a neden böyle bir yargı var bir de adında game geçen markalardan uzak durun derler daha önce bişi olmuş ki böyle söylüyorlar
Dostum paylaştığın ürünün kalitesizliğinin farkındaysan neden paylaşıyorsun bunu indirim adı altında? Herkes her markayı bilmek zorunda değil. Konu açmak için konu açmayın
Şimdi öğrendim hocam ne bileyimÜrünü paylaşıp ta böyle bir şey demende biraz komik oluyor hocam ürün madem bomba niye paylaşıyorsunuz demezler mi?![]()
E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?Dostum paylaştığın ürünün kalitesizliğinin farkındaysan neden paylaşıyorsun bunu indirim adı altında? Herkes her markayı bilmek zorunda değil. Konu açmak için konu açmayın
O zaman mizah yapmadan önce konuyu güncelleyip durumdan bahsedebilirsin insanlara uyarıda bulunabilirsin ayrıca indirim paylaştığın ürün hakkında fikrin olmaması bile yeterli bir falso ama bir şey demeyeceğimE tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?
sağlık olsun hocam yorumlarda bir arkadaş telefonunu 1 kere şarj ettiğini söylemiş zaten 10k mah değil 5k mah sanırım yazılan değeri bile yerine getiremiyor herhalde ürünŞimdi öğrendim hocam ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?