sagofedaisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Arkadaslar daha önce alışveriş yapan oldu mu bu firma ile fiyat çok iyi ama bilemedim mavi tık falan var ama güven olmaz alısveris yapan varsa bilgi verirse sevinirim.
Sıcak firsat değil bu kardeşim.
Arkadaslar daha önce alışveriş yapan oldu mu bu firma ile fiyat çok iyi ama bilemedim mavi tık falan var ama güven olmaz alısveris yapan varsa bilgi verirse sevinirim.
Güvenilir satıcı
Zokoları ürettirenler de kendileri aynı zamanda. Zoko markası TR bilgisayara ait. Çinde marka bastırıp dip maliyetlerle getirip uygun fiyata satıyolar.zoko kasaları satan firma bu diye biliyorum dolandırıcı değil yani
ha ürünlerin kalitesi nasıl bilmiyorum
nasıl yapıcam üstad yardım edersen sevinirimSıcak firsat değil bu kardeşim.
hahahahaha. powerboost sıvı soğutma 1 yıl içinde pompası %100 bozulur
Benim kulşamdığım her şey fason fakst bu patlamayacağı anlamına gelmez. Oldukça kötü bir PSU sahibi bile önermiyor siz düşünün
kasa zoko değil powerboost sorun olmaz sanırımzoko kasaları satan firma bu diye biliyorum dolandırıcı değil yani
ha ürünlerin kalitesi nasıl bilmiyorum
nasıl düzeltebilirim yardım eder misin?Konu yeri yanlış ! reklam
kasa zoko değil powerboost sorun olmaz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl düzeltebilirim yardım eder misin?
evet o şekil çalıştıkları için soru işareti oldu kafamda teşekkür ederim...Güvenilir burası problem yok ibana at kargoyu bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zokoları ürettirenler de kendileri aynı zamanda. Zoko markası TR bilgisayara ait. Çinde marka bastırıp dip maliyetlerle getirip uygun fiyata satıyolar.
link koymak zor olmamalıİnstagramdaki videoyu eklemeyi biliyor yardım edermisin diyor aynen kardeşim aynennn