Neler Yeni

Powerboost psu değiştiricem

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Yanlışlıkla (.d) powerboost psi aldım. Herkes c4 patlar yanar diyor. 1 hafta içerisinde corsair psu alacağım. Sorum şu;
Powerboost psu ile bilgisayarımı 1 hafta kadar kullansam herhangi bir sorun (yanma,patlama) yaşar mıyım ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Sorun olmaz fakat hangi PSU'yu alacaksın?

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
C4 diyoruz ama yani lafın gelişi öyle psular bomba gibi patlamaz.

Sadece sistemler kısa devre verdiğinde veya yüke girdiğinde korumaları yetersiz olsa bile kalitesiz olmasından kaynaklı diğer kaliteli psu'lara göre bir tık daha fazla yanma ihtimalleri vardır o kadar. Yoksa powerboost psu alan herkes sistemi yannmıyor öyle söyleyenlere bakmayın bende önermiyorum riske gerek yok. Zaten öyle pat küt patlasaydı bu kadar çok satılmazdı. Ülkede çok fazla kullanan var ve bana kalırsa gamepower,frisby,platoon gibi markalara bir tık daha iyi psu üretir powerboost. Ama değiştirmeniz daha sağlıklı olucaktır. 100 tl için sistem riske atılmaz

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
610 dan 479 tl ye düşmüş

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
bir arkadaşın güç kaynağı ilk gün patlamış
Ben 3 aydır sorunsuz kullanıyorum ve sistemi yakmıyor kendini yakıyor yüksek voltaj geldiği zaman sisteme giden elektriği kesip kendini yakıyor benimki yandı garantiye gönderdim ve ücretsiz tüm onarımları yapılıp geri geldi

Top Bottom