4yıl bile götürür fakat sorun çıkartma ihtimali varArkadaşlar power boost vk-g2052s ben hu kasayı aldım psunun biraz kalitesiz olduğunu biliyorum ama beni 1 sene götürürmu
Elektrik kesintisi falan olduğunda fazla akım gönderip sistemini yakabilirNe gibi kral
Herhangi bir sorun çıktığında psunun bozulması veya parça bozma ihtimali yüksek diğerlerie göre tek sorun buNe gibi kral
Neden ben bir bilgisayar teknisyeni ne sordum kolay kolay bir şey olmaz dedi yüksek voltaj gelince kaliteli ler bile bozulabiliyormusHerhangi bir sorun çıktığında psunun bozulması veya parça bozma ihtimali yüksek diğerlerie göre tek sorun bu
Ben ne yazdım ? bu psu koruması %20 ise diğerlerinin %60Neden ben bir bilgisayar teknisyeni ne sordum kolay kolay bir şey olmaz dedi yüksek voltaj gelince kaliteli ler bile bozulabiliyormus
Sorun denmez ama 12v kanalından çok az güç veriyor bir tane 650W'lık modeli vardı 12v'dan 365W veriyordu.Elektrik kesintisi falan olduğunda fazla akım gönderip sistemini yakabilir
Akım korumalı priz kullanırsan sıkıntı yaşamazsın bence
Kalitesiz psu kendiliğinden bozulabilir neden bozulmasın ama yüksek voltajı kaldırma ihtimali daha düşük genel olarak kalitesiz psuların yüksek voltajla işi bitiyorSen demeye çalışıyorsunki bu PSU kendiliğinden bozulmaz ama yüksek voltaj gelince bozulabilir
Yani üstünde yazan değerin çoook altında güç veriyor.Yani tam anlamadım