Akım korumalı priz kullanırsan durduk yere hiçbir şey olmaz 80+ bronze sertifikası bulunuyorsa bu psu iyi testlerden geçmiş demektir. Ki powerboostun ucuz malı alınmaz.Powerboost 850w 80+ bronze PSU'm var. Herkes PSU'ya kötü yorumlar yapmış o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 Ti R5 7600 sistemi en az kac gün götürür?
Bu sisteme niye böyle PSU seçtiniz? İnanılmaz riskler alıyor TR kullanıcıları.Powerboost 850w 80+ bronze PSU'm var. Herkes PSU'ya kötü yorumlar yapmış o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 Ti R5 7600 sistemi en az kac gün götürür?
Türkiyedeki gelen akımlar çok dengeli değil maalesef birkaç ay götürür ancak kısa sürede değişmenizi öneririmPowerboost 850w 80+ bronze PSU'm var. Herkes PSU'ya kötü yorumlar yapmış o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 Ti R5 7600 sistemi en az kac gün götürür?
hocam kasanın içinde varmış yeni farkettim psu öneriniz var mı?Bu sisteme niye böyle PSU seçtiniz? İnanılmaz riskler alıyor TR kullanıcıları.
ucuz ama kaliteli birsey olsunhocam kasanın içinde varmış yeni farkettim psu öneriniz var mı?
işte böyle olanlar kafamı karıştırıyor herkes çöp diyor ama adam 4 yıldır kullanıyor şans işi sanırım80+ olmamasına rağmen 4 yıldır kullanıyorum
Dostum teknoloji ev eşyası gerçekten şans işi birazda ben itopyadan almıştım ama sorun yaşamadım maşallahı var kasayla beraber 500-600₺ye almıştım ne kadar eski olduğunu sen hesaplahocam kasanın içinde varmış yeni farkettim psu öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ucuz ama kaliteli birsey olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte böyle olanlar kafamı karıştırıyor herkes çöp diyor ama adam 4 yıldır kullanıyor şans işi sanırım
maşallah hocam sizce yeni psu almalı mıyım yoksa devam mı edeyim bununlaDostum teknoloji ev eşyası gerçekten şans işi birazda ben itopyadan almıştım ama sorun yaşamadım maşallahı var kasayla beraber 500-600₺ye almıştım ne kadar eski olduğunu sen hesapla
80+ dediğimiz şey verimlilik sertifikası korumayla alakalı değil yaniişte böyle olanlar kafamı karıştırıyor herkes çöp diyor ama adam 4 yıldır kullanıyor şans işi sanırım
şimdi psu laf yazsam nazar degicek bişey demıyorum.Bir kaç ay götürür hocam hemen patlamaz öyle
hocam yukardaki arkadaşın dediği doğru mudur önceden gıcırtı sesleri vs. geliyor mu? Ona göre bozulmadan önce haberim olsun öyle değiştireyim boşu boşuna psu almayayım.şimdi psu laf yazsam nazar degicek bişey demıyorum.