Powerboost PSU ne kadar götürür?

Deuslra

80+
Reaksiyon skoru
1
Powerboost 850w 80+ bronze PSU'm var. Herkes PSU'ya kötü yorumlar yapmış o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 Ti R5 7600 sistemi en az kac gün götürür?

Bir kaç ay götürür hocam hemen patlamaz öyle :D

Powerboost 850w 80+ bronze PSU'm var. Herkes PSU'ya kötü yorumlar yapmış o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 Ti R5 7600 sistemi en az kac gün götürür?
Akım korumalı priz kullanırsan durduk yere hiçbir şey olmaz 80+ bronze sertifikası bulunuyorsa bu psu iyi testlerden geçmiş demektir. Ki powerboostun ucuz malı alınmaz.

Bu sisteme niye böyle PSU seçtiniz? İnanılmaz riskler alıyor TR kullanıcıları.

Türkiyedeki gelen akımlar çok dengeli değil maalesef birkaç ay götürür ancak kısa sürede değişmenizi öneririm

80+ olmamasına rağmen 4 yıldır kullanıyorum

Bu sisteme niye böyle PSU seçtiniz? İnanılmaz riskler alıyor TR kullanıcıları.
hocam kasanın içinde varmış yeni farkettim psu öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucuz ama kaliteli birsey olsun

80+ olmamasına rağmen 4 yıldır kullanıyorum
işte böyle olanlar kafamı karıştırıyor herkes çöp diyor ama adam 4 yıldır kullanıyor şans işi sanırım

ucuz ama kaliteli birsey olsun

işte böyle olanlar kafamı karıştırıyor herkes çöp diyor ama adam 4 yıldır kullanıyor şans işi sanırım
Dostum teknoloji ev eşyası gerçekten şans işi birazda ben itopyadan almıştım ama sorun yaşamadım maşallahı var kasayla beraber 500-600₺ye almıştım ne kadar eski olduğunu sen hesapla

Dostum teknoloji ev eşyası gerçekten şans işi birazda ben itopyadan almıştım ama sorun yaşamadım maşallahı var kasayla beraber 500-600₺ye almıştım ne kadar eski olduğunu sen hesapla
maşallah hocam sizce yeni psu almalı mıyım yoksa devam mı edeyim bununla

Siteden hesapla kaç wat çekiyor yetiyorsa elleme zaten psu direkt yanmaz ilk başta gıcır gıcır ses yapar ordan anlarsın zorlandığını cızırtı gibi

80+ dediğimiz şey verimlilik sertifikası korumayla alakalı değil yani
adamda 80+ yoktur ama OVP vs vardır belkide

Geri