Tabii ki değiştirmelisin bir gün elektrik kesildiğinde yanık kokusu almak istemiyorsanPowerBoost VK-C013B 500W sistemime bunu aldım ve aldıktan sonra baktığımda bazı yerlerde alınmaması gerektiği ve kötü olduğu söyleniyor başka PSU alıp değiştirmelimiyim bu PSU yu
Psu önerir misiniz? pek bir bilgim yokta kendim değiştirmemde bir sorun olur muDostum almadan önce foruma sorsaydın bi' keşke.
Değiştirebiliyorsan değiştir, ben güvenmiyorum, patlar mı çatlar mı bilinmez.
başka bir psu alPSU önerir misiniz? pek bir bilgim yokta kendim değiştirmemde bir sorun olur mu
Yani şuan senin evinde c4 var haberin olsun. Kesinlikle değiştirmelisin. Ayrıca neden buraya sormadın ki psu alırken?PowerBoost VK-C013B 500W sistemime bunu aldım ve aldıktan sonra baktığımda bazı yerlerde alınmaması gerektiği ve kötü olduğu söyleniyor başka PSU alıp değiştirmelimiyim bu PSU yu
Bütçe nedir PSU için?PSU önerir misiniz? pek bir bilgim yokta kendim değiştirmemde bir sorun olur mu
Boşver iş işten geçti. Ürünü iade edebiliyorsan et sonra daha iyi bir psu al.Abi ciddi ciddi neden sormadım ben ya
Dostum yükseltme şansın yok mu ya?Max 375
Yanlış anlama ama her yerde bu PSU'yu öneriyorsun neyi var anlamadım bu PSU'nun Ve hep bütçeyi arttırmasını söylüyorsun gerçekten yanlış anlamayın.Dostum yükseltme şansın yok mu ya?
İndirimde MWE White 550 var, çok iyi PSU cidden.