belli bir bütçen var mı?Fiyatı OEM ürünler bölümünde bulunmuyor. Hazır sistemde gördüm. Biraz araştırayım dedim pek bi' bilgi bulamadım.
" Bronza geçiş mesajım bu bu arada " . Hazır sistemlerde mutlaka bi kronik sorunlu ürün oluyo ama özelleştirerek düzeltilebiliyor. Rx 5600xt kullandıkları zaman xfx 2 fanlı model ya da sapphire falan oluyo nadiren de asus dual oluyo fiyatı düşük tutmak için. Bakayım görürsem söylerimHazır sistem alacağım. O yüzden ekran kartı büyük ihtimalle hazır sistemde indirimli olur. 7000 TL bütçeye hazır sistem önerirseniz sevinirim.
Konuyla alakasız olacak biraz ama sizin sisteminizde de bulunan Ryzen 5 2600 5600xt'ye darboğaz yapıyor mu?belli bir bütçen var mı?
Post automatically merged:
bu videoda tüm rx5600xt ler karşılaştırılıyor. Detaylı inceleyebilirsin fps ve sıcaklık değerlerini. Önerim en iyiler asus-msi orta segmen 3k altı alınabilecek sapphire-xfx 3 fanlı gigyabyte 3 fanlı modelleri
yapmıyor ben de cok düsündüm yapmaz dediler ve yapmadıKonuyla alakasız olacak biraz ama sizin sisteminizde de bulunan Ryzen 5 2600 5600xt'ye darboğaz yapıyor mu?
neden öyle dediniz asus dual kötü değil ki?" Bronza geçiş mesajım bu bu arada " . Hazır sistemlerde mutlaka bi kronik sorunlu ürün oluyo ama özelleştirerek düzeltilebiliyor. Rx 5600xt kullandıkları zaman xfx 2 fanlı model ya da sapphire falan oluyo nadiren de asus dual oluyo fiyatı düşük tutmak için. Bakayım görürsem söylerim
Hayırlı olsun "Bronz için"" Bronza geçiş mesajım bu bu arada " . Hazır sistemlerde mutlaka bi kronik sorunlu ürün oluyo ama özelleştirerek düzeltilebiliyor. Rx 5600xt kullandıkları zaman xfx 2 fanlı model ya da sapphire falan oluyo nadiren de asus dual oluyo fiyatı düşük tutmak için. Bakayım görürsem söylerim
Teşekkür ederim ben de 2600x almayı düşünürüm o zaman 3600 biraz bütçeyi aşıyor.yapmıyor ben de cok düsündüm yapmaz dediler ve yapmadı
nadiren asus dual oluyor yazdım diğerlerine dahil değil oneden öyle dediniz asus dual kötü değil ki?
ama sakın ssdli alma ssd kronik sorunlunadiren asus dual oluyor yazdım diğerlerine dahil değil o
https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-PC-fiyati-43889/ bak burda asus dual var
Kasanın hava akışı nasıldır? Sharkoon RGB-LIT kasa yapsam daha mı iyi olur?nadiren asus dual oluyor yazdım diğerlerine dahil değil o
https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-PC-fiyati-43889/ bak burda asus dual var
ama sakın ssdli alma ssd kronik sorunlu
önü kapalı ama görüntüye göre çıkıyo çıkınca mesh oluyomuş. Hava akısı konusunda sorun yasamazsın. ssdyi WD Green yapınKasanın hava akışı nasıldır? Sharkoon kasa yapsam daha mı iyi olur?
SSD' yi değiştiririm.