Powercolor 5600xt Nasıldır?

Nix0rM

80+
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar merhaba,

Gamegaraj'da hazır sistemlerde bulunan Powercolor 5600 xt 6gb 192 bit ekran kartı nasıldır?

Kullanan var mı?

Sıcaklık ve performansı nasıldır?

5600xt nin alt modellerinden çok iyi olduğunu söyleyemem
fiyatını ne kadar gördün?

Fiyatı OEM ürünler bölümünde bulunmuyor. Hazır sistemde gördüm. Biraz araştırayım dedim pek bi' bilgi bulamadım.
belli bir bütçen var mı?
Post automatically merged:

bu videoda tüm rx5600xt ler karşılaştırılıyor. Detaylı inceleyebilirsin fps ve sıcaklık değerlerini. Önerim en iyiler asus-msi orta segmen 3k altı alınabilecek sapphire-xfx 3 fanlı gigyabyte 3 fanlı modelleri

Hazır sistem alacağım. O yüzden ekran kartı büyük ihtimalle hazır sistemde indirimli olur. 7000 TL bütçeye hazır sistem önerirseniz sevinirim.
" Bronza geçiş mesajım bu bu arada " . Hazır sistemlerde mutlaka bi kronik sorunlu ürün oluyo ama özelleştirerek düzeltilebiliyor. Rx 5600xt kullandıkları zaman xfx 2 fanlı model ya da sapphire falan oluyo nadiren de asus dual oluyo fiyatı düşük tutmak için. Bakayım görürsem söylerim

belli bir bütçen var mı?

bu videoda tüm rx5600xt ler karşılaştırılıyor. Detaylı inceleyebilirsin fps ve sıcaklık değerlerini. Önerim en iyiler asus-msi orta segmen 3k altı alınabilecek sapphire-xfx 3 fanlı gigyabyte 3 fanlı modelleri
Konuyla alakasız olacak biraz ama sizin sisteminizde de bulunan Ryzen 5 2600 5600xt'ye darboğaz yapıyor mu?

Konuyla alakasız olacak biraz ama sizin sisteminizde de bulunan Ryzen 5 2600 5600xt'ye darboğaz yapıyor mu?
yapmıyor ben de cok düsündüm yapmaz dediler ve yapmadı

" Bronza geçiş mesajım bu bu arada " . Hazır sistemlerde mutlaka bi kronik sorunlu ürün oluyo ama özelleştirerek düzeltilebiliyor. Rx 5600xt kullandıkları zaman xfx 2 fanlı model ya da sapphire falan oluyo nadiren de asus dual oluyo fiyatı düşük tutmak için. Bakayım görürsem söylerim
neden öyle dediniz asus dual kötü değil ki?

Hayırlı olsun "Bronz için"

yapmıyor ben de cok düsündüm yapmaz dediler ve yapmadı
Teşekkür ederim ben de 2600x almayı düşünürüm o zaman 3600 biraz bütçeyi aşıyor.

neden öyle dediniz asus dual kötü değil ki?
nadiren asus dual oluyor yazdım diğerlerine dahil değil o

https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/ bak burda asus dual var

nadiren asus dual oluyor yazdım diğerlerine dahil değil o

https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-PC-fiyati-43889/ bak burda asus dual var
ama sakın ssdli alma ssd kronik sorunlu

Kasanın hava akışı nasıldır? Sharkoon kasa yapsam daha mı iyi olur?

SSD' yi değiştiririm.
önü kapalı ama görüntüye göre çıkıyo çıkınca mesh oluyomuş. Hava akısı konusunda sorun yasamazsın. ssdyi WD Green yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri