Neler Yeni

POWERCOLOR RX 7800XT 18.999 TL

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Tolga
Fiyatına göre bir şey diyemiyorum ama bu markayı çok sevmeme rağmen fighter modelini görünce bi tuhaf oluyorum 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda
Böyle tek tek toplamak mantıklı mı ki

Hazır sistem daha uyguna geliyo diyo herkes

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Bi ara hesaplamıştım. Belli bir bütçeye kadar hazır, sonrası için tek tek toplamak mantıklı idi. Ben hesapladığımda 30 35 falandı, şimdi de 35 40 olsun.

oliveforge99

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

En mantıklısı ikinci el almak ekran kartını. 10k bandında 6800xt çok rahat bulunuyor. Çok benzer performanslar veriyorlar. 19k buna vereceğime ikinci el 6800xt alırım. Bozulursa bir tane daha alırım onu kullanırım

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed
bu markanın Red Devil versiyonları haricinde çok önermiyorum. Red Devil baya kaliteli

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat
En mantıklısı ikinci el almak ekran kartını. 10k bandında 6800xt çok rahat bulunuyor. Çok benzer performanslar veriyorlar. 19k buna vereceğime ikinci el 6800xt alırım. Bozulursa bir tane daha alırım onu kullanırım
7-8 ay önce arkadaşım xtx 6800xt aldı 10bin liraya, aldığında hiçbir sorun yoktu şimdi görüntü gelmiyor yandı 10bin lirası 3-4 farklı tamirciye götürdü yapamamış hiçbiri. İkinci elde fiyatlar çok uyguna geliyor ancak bir sorun çıkarsa geçmiş olsun üstüne bir soğuk su içilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf

Dostum tüm parçaları seç sepetine at. İndirime girmesini bekle. Seçtiğin parçaların hiçbiri giriş seviye olmasın ona dikkat et. Hazır sistemler ekran kartı ve işlemci odaklı. Anakart yükseltmek istesen sana yüksek fiyattan kitleyebiliyorlar. Kesinlikle ayrı ayrı seçtiğin parçalarla sistem toplamak daha mantıklı. Ayrıca hazır sistem yapanlar kablolama nedir onu bile bilmiyorlar. Şöyle söyleyeyim. Ekran kartından kaç güç çıkışı yaptıkları bile önemli. Parçaları bul al sonra güvendiğin kaliteli bir bilgisayarcıda sistemi topla 👍👍👍

Top Bottom