$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Psunun içini açıp tekrar taktim ama garanti dışı kalırmı?
Keşke açmasaydın be.
Psunun içini açıp tekrar taktim ama garanti dışı kalırmı?
Haklısın ama adamların bu işine geldiği için kapsamıyorlar.Abi bu adam hazır sistem almadımı ? bu PSU hazır sistemin içinde değilmi ? mağaza dandik ürün bile satsa arkasında durmak zorunda, o ne öyle ben 4K ya 5K ya PC alıcam içinde dandik PSU olduğunu bilmeden, prize takıp oynicam sonra PSU patlicak, ya sistem çöp olduysa ? ne yani bunun garanti kapsamında olması gerekiyor napsın bu adam Tedaşın yakasınamı yapışşın ?
Hayır hocam yanlış biliyorsun bence. Sen fazla elektrik vermedin ama fazla elektrik vermediğinide kanıtlayamayacağın için genelde garantiler bunu kapsamıyor
hocam xigamatek güzel marka bende 2 senedir kullanıyorum çok mkez elektrik gidip geldi hala çalışıyor taş gibi ama genelde sesli psuları ben önermemArkadaşlar. Ben genelde PSU lu kasa bakıyorum. Baktığım marka genelde de xigmatek. çoğunda da aynı PSU yu kullanıyor. Nasıldır? Aslında ayrı ayrı da almak istiyorum ama tüm psular tüm kasalara girer mi ayrı alsam bana bi sıkıntı yaratır mı neye bakmam lazım ayrı ayrı alırken ? boyutları yazmıyor genelde. psunun bilsek bile kasanın PSU kısmının boyutlarını bilemiyoruz.
dostum sinerji bize gönderin dedi. Psuya bir müdahale ettinizmi bu olay olduktan diye sordu ama
keşke girse ama adam zaten garanti vermiyor koruma koymayarakDoğru bulmuyorum bu durumu, böyle patlama yanma durumlarıda garanti kapsamına girmeli.
Katılıyorum sana girmeli tabikii.Doğru bulmuyorum bu durumu, böyle patlama yanma durumlarıda garanti kapsamına girmeli.
Haklısın ama adamların bu işine geldiği için kapsamıyorlar.
İçinin açıldığını nasıl anlarlar ki?İşte içini açman garantiyi çöpe atman oldu.
Sinerji hakkında bir bilgim yok.Diğer mağazaları bilmem ama Sinerji bu konularda fazlasıyla yardımcı oluyor, bir arkadaşım soğutucu almıştı ama anakartına uymamıştı, kutusu açılmış ürünü biraz zorlamada olsa geri iade edip başka ürün almıştı, Sinerji iyi destek olur fakat arkadaşın PSU yu açması büyük sıkıntı.