Neler Yeni

Powersupply patladı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Hsyncolk

80+
Arkadaşlar. Ben genelde psu lu kasa bakıyorum. Baktığım marka genelde de xigmatek. çoğunda da aynı psu yu kullanıyor. Nasıldır? Aslında ayrı ayrı da almak istiyorum ama tüm psular tüm kasalara girer mi ayrı alsam bana bi sıkıntı yaratır mı neye bakmam lazım ayrı ayrı alırken ? boyutları yazmıyor genelde. psunun bilsek bile kasanın psu kısmının boyutlarını bilemiyoruz.

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
dostum sinerji bize gönderin dedi. Psuya bir müdahale ettinizmi bu olay olduktan diye sordu ama

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Abi bu adam hazır sistem almadımı ? bu PSU hazır sistemin içinde değilmi ? mağaza dandik ürün bile satsa arkasında durmak zorunda, o ne öyle ben 4K ya 5K ya PC alıcam içinde dandik PSU olduğunu bilmeden, prize takıp oynicam sonra PSU patlicak, ya sistem çöp olduysa ? ne yani bunun garanti kapsamında olması gerekiyor napsın bu adam Tedaşın yakasınamı yapışşın ?
Haklısın ama adamların bu işine geldiği için kapsamıyorlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hayır hocam yanlış biliyorsun bence. Sen fazla elektrik vermedin ama fazla elektrik vermediğinide kanıtlayamayacağın için genelde garantiler bunu kapsamıyor

Doğru bulmuyorum bu durumu, böyle patlama yanma durumlarıda garanti kapsamına girmeli.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar. Ben genelde PSU lu kasa bakıyorum. Baktığım marka genelde de xigmatek. çoğunda da aynı PSU yu kullanıyor. Nasıldır? Aslında ayrı ayrı da almak istiyorum ama tüm psular tüm kasalara girer mi ayrı alsam bana bi sıkıntı yaratır mı neye bakmam lazım ayrı ayrı alırken ? boyutları yazmıyor genelde. psunun bilsek bile kasanın PSU kısmının boyutlarını bilemiyoruz.
hocam xigamatek güzel marka bende 2 senedir kullanıyorum çok mkez elektrik gidip geldi hala çalışıyor taş gibi ama genelde sesli psuları ben önermem

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Haklısın ama adamların bu işine geldiği için kapsamıyorlar.

Diğer mağazaları bilmem ama Sinerji bu konularda fazlasıyla yardımcı oluyor, bir arkadaşım soğutucu almıştı ama anakartına uymamıştı, kutusu açılmış ürünü biraz zorlamada olsa geri iade edip başka ürün almıştı, Sinerji iyi destek olur fakat arkadaşın PSU yu açması büyük sıkıntı.

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
Psunun içini açmam anakartin garanti kapsamini çıkarmaz herhalde bide servisle güzel konuşursan yaparlar demişti başka bir donanım grubunda arena servisi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Diğer mağazaları bilmem ama Sinerji bu konularda fazlasıyla yardımcı oluyor, bir arkadaşım soğutucu almıştı ama anakartına uymamıştı, kutusu açılmış ürünü biraz zorlamada olsa geri iade edip başka ürün almıştı, Sinerji iyi destek olur fakat arkadaşın PSU yu açması büyük sıkıntı.
Sinerji hakkında bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom