The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Geçmiş olsun
Geçen gün cougar güç kaynağı patlamıştı ama diğer güç kaynaklarının patladığına dair kanıtın varsa bekliyorum ha bu arada ben hiçbir zaman xigmatek PSU önermedim ve ÖNERMEMDE
Teknoloji şans işiYa sen hala bu konuda mısın ?
Corsair AX1200i Patladı | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar Maximus VI Extreme çıkacak diye elimdeki kartı sattım bekledim bunun gelmesini o arada AX1200i aldım. İşte geçen hafta kartta elime geldi.forum.donanimhaber.comAerocool Aero One Frost AE-AERO1FR680 4 Led Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası İçin Güncel Ürün Yorumları akakce.com'da
Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR680 4 Led Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası İçin Yorumlar, Kullanıcı Görüşleriwww.akakce.com
Bak buraya attığım markalar kötü marka diye atmıyorum ki zaten kaliteleri biliniyor. Sadece diğer psuların da sorun çıkarabildiğini bil diye buraya atıyorum.
Xigmatek psu kullanıyorum sadece fan sesinden şikayetçiyim 2 senede 20 30 kez elektrikler gitmiştir hiçbirşey olmadı ama ax1200i nin patlaması şaşırttıYa sen hala bu konuda mısın ?
Corsair AX1200i Patladı | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar Maximus VI Extreme çıkacak diye elimdeki kartı sattım bekledim bunun gelmesini o arada AX1200i aldım. İşte geçen hafta kartta elime geldi.forum.donanimhaber.comAerocool Aero One Frost AE-AERO1FR680 4 Led Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası İçin Güncel Ürün Yorumları akakce.com'da
Aerocool Aero One Frost AE-AERO1FR680 4 Led Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası İçin Yorumlar, Kullanıcı Görüşleriwww.akakce.com
Bak buraya attığım markalar kötü marka diye atmıyorum ki zaten kaliteleri biliniyor. Sadece diğer psuların da sorun çıkarabildiğini bil diye buraya atıyorum.