Neler Yeni

Powersupply patladı.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar. Ben genelde PSU lu kasa bakıyorum. Baktığım marka genelde de xigmatek. çoğunda da aynı PSU yu kullanıyor. Nasıldır? Aslında ayrı ayrı da almak istiyorum ama tüm psular tüm kasalara girer mi ayrı alsam bana bi sıkıntı yaratır mı neye bakmam lazım ayrı ayrı alırken ? boyutları yazmıyor genelde. psunun bilsek bile kasanın PSU kısmının boyutlarını bilemiyoruz.
Psusu çok sesli. Yoksa çok kaliteli marka. Ayrı psu alıyorsan boyutları yazar. En kötü, markanın kendi sitesinden bakarsın. Zaten güzel kasa alıyorsan her türlü psu sığar merak etme.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
Bu arada vidanin neresinde bant oluyor. Üstünde yoktu çünkü

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Hsyncolk

80+
Psusu çok sesli. Yoksa çok kaliteli marka. Ayrı PSU alıyorsan boyutları yazar. En kötü, markanın kendi sitesinden bakarsın. Zaten güzel kasa alıyorsan her türlü PSU sığar merak etme.
Tamam hocam genede takabilirsiniz gördum anakartinizi takabilirsiniz sorun olmaz merak etmeyin
Tamamdır o zaman çok teşekkürler. Fsp hydro nun 700w 12cm 80+ bronze 586 tl gibi bi rakama buldum fiyat nasıl sizce?

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
Dostum ama hiçbir parçasına dokunmadım benim hiçbir hakkim kalmıyormu?

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
Ahbc 500w modelini aldim. En azından patlamaz

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
merhaba arkadaslar PSU patladi ve ben sistemi başka PSU ile test etmedim. Yeni aldığım PSU 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır?
PSU markası: powerboost 500w
Bendede Powerboost Fury +80 var şüphe ediyordum korktum şimdi en erken MWE White almaya çalışacağım

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
Böyle bir olay gelen varmi başına?

Renexis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ihsan
up up
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart yanmismidir arkadaslar İnternette okdugum kadari ile yeni nesil anakartlara birsey olmuyormuş?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Sabahleyin @redlinetr adlı üye PowerBoost şöyle iyi PowerBoost da sorun yaşayan görmedim demişti bana BUYUR GÜZEL KARDEŞİM UMARIM İKNA OLMUŞSUNDUR

1 Powerboost şöyle iyi böyle iyi demedim. Powerboost güzel dediğim bir gönderiyi at buraya foruma bidaha girmem. Ben orda dedim ki "Powerboost ile ilgili sorun yaşayan pek görmedim."

2 Sana forumda önerilen cougar, high power,xigmatek,aerocool psuların nasıl bozulduğunun linkini atayım onları da önermeyin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,223
Üyeler
167,081
Son üye
Dexalol
Top Bottom