Powersupply patladı.

Bak sen Allahın işine, nasıl olurda Power Boost PSU patlar yaw, Power Boost çok kalitelidir (!)

Geçmiş olsun, Power Boost gibi kalitesiz bir markada normaldir.
Ya bukadar kaliteli psu yok reis(!!!!!)

20200917_134633.jpg
Arkadaşlar bozuk psunun 1 pini yok. Bu ürün hatası mı yoksa her psu da aynımı.

merhaba arkadaslar PSU patladi ve ben sistemi başka PSU ile test etmedim. Yeni aldığım PSU 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır?
PSU markası: powerboost 500w
Resim atma şansın var mı? Geçmiş olsun. Sistem sağlam mıdır kimse cevaplayamaz. Korumalar belirli bir yere kadar koruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar bozuk psunun 1 pini yok. Bu ürün hatası mı yoksa her PSU da aynımı.
Her 24'pinlik kablo öyle. Üretim hatası yok.

merhaba arkadaslar PSU patladi ve ben sistemi başka PSU ile test etmedim. Yeni aldığım PSU 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır?
PSU markası: powerboost 500w
Hani en kaliteilisi PowerBoost`tu Seasonicten iyidi hani?

Patladı derken...
Diğer parçalara nasıl zarar gelmedi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben pek inanamadım açıkçası.
Ne kadar kalitesiz olsada psu nun patlaması için extrem bir durum gerekir.

Ben pek inanamadım açıkçası.
Ne kadar kalitesiz olsada PSU nun patlaması için extrem bir durum gerekir.
Patlama deyince aklınıza ne geliyor? C4 gibi patlaması mı?
Öyle extreme bir koşula gerek yok. Malzeme kalitesi dandik olan PSU'lar yüksek yük altında veya yüksek sıcaklığa ulaştığında patlar. (Malzeme kalitesi iyi olsa da patlama ihtimali vardır ama kolay kolay patlamaz ve sisteme zarar vermez onlar)
PSU, bomba gibi patlamaz. Diğer parçalara zarar verme olayı patlama anında sisteme verdiği yüksek voltaj ile ilgilidir.
Size örnek bırakıyorum; Yüksek voltaj geldiği için anakart patates oluyor.

Patlama deyince aklınıza ne geliyor? C4 gibi patlaması mı?
Öyle extreme bir koşula gerek yok. Malzeme kalitesi dandik olan PSU'lar yüksek yük altında veya yüksek sıcaklığa ulaştığında patlar.
PSU, bomba gibi patlamaz. Diğer parçalara zarar verme olayı patlama anında sisteme verdiği yüksek voltaj ile ilgilidir.
Hayır o zaman patladı demeye ne gerek var.
Ayrıca psu hasarlarının çoğunda anakarta zarar verir.
Patladı diyor hiçbirşey paylaşmıyor.

powerboost müq marka diyenlere up up up

Onu diyenler kim la?
Ben hiç görmedim powerboost öven.
kanka geçen biri vardı öneriyordu altına yazanlarada 1 kişiye oldu diye markayı kötülemeyin ben 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum diye millete öerniyordu

Hayır o zaman patladı demeye ne gerek var.
Ayrıca PSU hasarlarının çoğunda anakarta zarar verir.
Patladı diyor hiçbirşey paylaşmıyor.
Evet, bende resim istedim zaten. Görmeden inanmayacağım. Yukarıda ki cevapa bir video koydum onu izleyin lütfen. Yüksek voltajın zararı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,026
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri