Powersupply patladı.

Evet, bende resim istedim zaten. Görmeden inanmayacağım. Yukarıda ki cevapa bir video koydum onu izleyin lütfen. Yüksek voltajın zararı.
Teşekkürler benimde demeye çalıştığım psu ne kadar kalitesiz olsada bu tarz şeyler çok nadiren olur.
Zaten her alınan psu patlasa powerboost diye bir marla olmazdı.
Ama her hafta psu yandı,patladı diyorlar hiçbir foto yok.

Teşekkürler benimde demeye çalıştığım PSU ne kadar kalitesiz olsada bu tarz şeyler çok nadiren olur.
Zaten her alınan PSU patlasa powerboost diye bir marla olmazdı.
Ama her hafta PSU yandı,patladı diyorlar hiçbir foto yok.
PSU genellikle bu videodaki gibi patlar.

merhaba arkadaslar PSU patladi ve ben sistemi başka PSU ile test etmedim. Yeni aldığım PSU 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır?
PSU markası: powerboost 500w
glass-of-water.jpg

Afiyet olsun.

Patlama derken bir ses ardından ates atti içinden ama yeni kasalarda altta olduğu için bisey olmadı icini açtığımda psunun devre kartının bir bölümü siyah olmuştu. Yani yanmıştı. Anakartda herhangi yanik veya koku yok. Patlama oldugu gibi direk şalter atti zaten ama anakart sağlammi bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videodaki gibi değildi 1 snde direk patladi ve kapandı.

Edit: Arkadaslar test ettim her parça sapasağlam.

Edit: Arkadaslar test ettim her parça sapasağlam.
Geçmiş olsun şanslısın parçalar sapasağlam ise. Powerboost neden alınmaz bir örneğini daha gördük. Yeni PSU olarak ne almayı düşünüyorsun.

merhaba arkadaslar PSU patladi ve ben sistemi başka PSU ile test etmedim. Yeni aldığım PSU 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır?
PSU markası: powerboost 500w
C4 Time

1 Powerboost şöyle iyi böyle iyi demedim. Powerboost güzel dediğim bir gönderiyi at buraya foruma bidaha girmem. Ben orda dedim ki "Powerboost ile ilgili sorun yaşayan pek görmedim."

2 Sana forumda önerilen cougar, high power,xigmatek,aerocool psuların nasıl bozulduğunun linkini atayım onları da önermeyin ?
Geçen gün cougar güç kaynağı patlamıştı ama diğer güç kaynaklarının patladığına dair kanıtın varsa bekliyorum ha bu arada ben hiçbir zaman xigmatek psu önermedim ve ÖNERMEMDE

Geri