troyla pt yi karıştırdım başlığı düzenledim nasıldır ptAlıntıyı görüntüle
![]()
Troyestore
Türkiye'nin en büyük Apple yetkili satıcısı Troyestore, tüm Apple ürünleri ve Apple aksesuarları satışı ve sonrası teknik servisi için tek adresiniz!www.troyestore.com
güvenilir tabii ki .
Apple yetkili satıcısıiPad A16 alacağım güvenilir mi bu site 14.400 e satıyor güvenli değilse hb den alacağım 15.200e geliyor
troyla pt yi karıştırdım başlığı düzenledim nasıldır pt
Ben geçeb sene ipad 10 aldim ptdentroyla pt yi karıştırdım başlığı düzenledim nasıldır pt
abo puana bak ben en iyisi 500-600 daha fazla verip hb den alayım kafam kulağım rahat olsun satıcıda hb bir şey olsa bence yardımcı olurlar![]()
Pozitif Teknoloji - Şikayetvar
Pozitif Teknoloji şikayet, iletişim, Pozitif Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Pozitif Teknoloji için yazılan tüm şik...www.sikayetvar.com
nasıl tablet memnunmusun benim baktığımda seninkinin bir yüksek modeli 6/128 sende kalem vs varmı birde 15k ya değermi a16Ben geçeb sene ipad 10 aldim ptden
Memnunum sadece ders ve film dizi için kullanıyorum yeterli oluyor baya kalemimde var 15kya değer bende 13k gibi biseye almistimnasıl tablet memnunmusun benim baktığımda seninkinin bir yüksek modeli 6/128 sende kalem vs varmı birde 15k ya değermi a16
Güvenilir Apple resmi partneri, tek şart eğitim indirimi koşullarını sağlamanız lazım PT den ürün almak için yani öğrenci/öğretmen falan olmak lazım ya da öyle biri adına almak lazım.iPad A16 alacağım güvenilir mi bu site 14.400 e satıyor güvenli değilse hb den alacağım 15.200e geliyor