Neler Yeni

pre workout ve bcaa hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Kilo verip yağ oranını düşürmek için cardio ağırlık çalışıyorum fakat çok yoruluyorum preworkout

Keyfen

80+ Bronze
İyiki bi spora başladın 20 konu açtın 2 günde

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Kilo verip yağ oranını düşürmek istiyorsan sabit bir beslenme planı ve ağırlık idmanı yapman gerekir.Kardiyo sandığın kadar kilo vermek için yeterli değil.Ağırlık idmanında daha fazla kalori yakıp kas kütleni arttırıp daha yağsız bir vücuda ulaşabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilo verip yağ oranını düşürmek istiyorsan sabit bir beslenme planı ve ağırlık idmanı yapman gerekir.Kardiyo sandığın kadar kilo vermek için yeterli değil.Ağırlık idmanında daha fazla kalori yakıp kas kütleni arttırıp daha yağsız bir vücuda ulaşabilirsin.
Biliyorum o yüzden bcaa yada pre alcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen
sabah aç karnına kardiyo ve egzersiz yapman gerek inan en etkili sonucu sabah aç karnına alırsın.Aksam uzeri yada ne zaman gidiyorsan spora gitmeden önce bi sade turk kahvesi içip öyle gitmeni tavsiye ederim.

Keyfen

80+ Bronze
Beğenmiyorsan yazma bilgi edinmeye çalışıyorum
beğenmemek değil tek konu altında toplayabilirsin sadece konuna girdiğimde bile benzer konular kısmında 5 tane daha çıkıyor 2 gün içersinde olan

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Bcaa ihtiyacın yok,pre etkisi ise birkaç antrenman sonrası kalmıyor vücut alışıyor.Şu aşamada desteklere ihtiyacın yok,disipline ihtiyacın var.%10 yağ oranına ulaşınca belirli destekleri alabilirsin kreatin vs gibi, ancak o zaman anlamı olur.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam yasiniz ne kadar bilmiyorum fakat 20 yas ve uzeri olana kadar takviye almanizi önermem pre workout sadece antreman icinde gecerli ona vereceginiz para ya tavuk et gibi yuksek proteinli besinler alin.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bilgi edinmeye çalıştığın yerde genellikle teknolojik ürünler hakkında donanıma sahip kişiler yoğunlukta , sporcu yada bb ile ilgilenen kişileri burda çok bulamazsın.Voleybol sahasında maç çevirenlere "buz hokeyinde ofsayt nasıl oluyor" sormak gibi bir şey senin yaptığın.Görüntü kirliliği.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Bilgi edinmeye çalıştığın yerde genellikle teknolojik ürünler hakkında donanıma sahip kişiler yoğunlukta , sporcu yada bb ile ilgilenen kişileri burda çok bulamazsın.Voleybol sahasında maç çevirenlere "buz hokeyinde ofsayt nasıl oluyor" sormak gibi bir şey senin yaptığın.Görüntü kirliliği.
Peki

Top Bottom