selenaobrien
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Kilo verip yağ oranını düşürmek için cardio ağırlık çalışıyorum fakat çok yoruluyorum preworkout
Beğenmiyorsan yazma bilgi edinmeye çalışıyorumİyiki bi spora başladın 20 konu açtın 2 günde
Biliyorum o yüzden bcaa yada pre alcamKilo verip yağ oranını düşürmek istiyorsan sabit bir beslenme planı ve ağırlık idmanı yapman gerekir.Kardiyo sandığın kadar kilo vermek için yeterli değil.Ağırlık idmanında daha fazla kalori yakıp kas kütleni arttırıp daha yağsız bir vücuda ulaşabilirsin.
sabah aç karnına kardiyo ve egzersiz yapman gerek inan en etkili sonucu sabah aç karnına alırsın.Aksam uzeri yada ne zaman gidiyorsan spora gitmeden önce bi sade turk kahvesi içip öyle gitmeni tavsiye ederim.Biliyorum o yüzden bcaa yada pre alcam
beğenmemek değil tek konu altında toplayabilirsin sadece konuna girdiğimde bile benzer konular kısmında 5 tane daha çıkıyor 2 gün içersinde olanBeğenmiyorsan yazma bilgi edinmeye çalışıyorum
Bcaa ihtiyacın yok,pre etkisi ise birkaç antrenman sonrası kalmıyor vücut alışıyor.Şu aşamada desteklere ihtiyacın yok,disipline ihtiyacın var.%10 yağ oranına ulaşınca belirli destekleri alabilirsin kreatin vs gibi, ancak o zaman anlamı olur.Biliyorum o yüzden bcaa yada pre alcam
PekiBilgi edinmeye çalıştığın yerde genellikle teknolojik ürünler hakkında donanıma sahip kişiler yoğunlukta , sporcu yada bb ile ilgilenen kişileri burda çok bulamazsın.Voleybol sahasında maç çevirenlere "buz hokeyinde ofsayt nasıl oluyor" sormak gibi bir şey senin yaptığın.Görüntü kirliliği.