Şanslı iseniz hesap gitmez garantisiHayır, garantisi vardır yazıyor o yüzden soruyorum.
Nasıl bir garanti bu?
Tabi paran varsa xdPremium diye bir şey yok. Orijinal minecraft var korsan minecraft var. Premium adı altında orijinal minecraft satın alınmış çalıntı hesaplar var. Ben hiç o riske girmedim. Direk orijinal satın aldım. Giriyorsun Microsoft’un sitesine ve orijinal minecraft satın alıp keyfine bakıyorsun.
Ha öyle garanti diyorsun.Şanslı iseniz hesap gitmez garantisi![]()
Peki kaç yıl önce aldın?Premium diye bir şey yok. Orijinal minecraft var korsan minecraft var. Premium adı altında orijinal minecraft satın alınmış çalıntı hesaplar var. Ben hiç o riske girmedim. Direk orijinal satın aldım. Giriyorsun Microsoft’un sitesine ve orijinal minecraft satın alıp keyfine bakıyorsun.
çalıntı garantisiHayır, garantisi vardır yazıyor o yüzden soruyorum.
Nasıl bir garanti bu?
O daha iyiymişçalıntı garantisi
tamamen çalıntı![]()
Çoğu sitede hesabın şifresinin kendi kendine değiştirildiğini söylüyorsun. Yeni hesap veriyorlar. Muhtemelen orada da bu mantık vardır.Hayır, garantisi vardır yazıyor o yüzden soruyorum.
Nasıl bir garanti bu?
Tamamdır, teşekkür ederim.Çoğu sitede hesabın şifresinin kendi kendine değiştirildiğini söylüyorsun. Yeni hesap veriyorlar. Muhtemelen orada da bu mantık vardır.
Bu şekilde fazla hesap tırtıklayan kişiler de var![]()
Bak şu an verdilerTamamdır, teşekkür ederim.
Hesabın şifresinin kendi kendine değiştiğini söyleyince yenisi veriyorlar.![]()
Gerçi verirler lanBak şu an verdiler
Çoğu sitede böyle çünkü hesapların kontrolü kendilerinde bile olmuyor. Ondan dolayı sen mi değiştirdin başkası mı değiştirdi anlayamıyorlar. E alıcı kaybetmek de istemiyorlar. Üstüne birde alıcı koruması var başlarına bela açmak istemiyorlar. Ama ben uczpre kullanmıyordum. Orada nasıl bilmiyorum. Yaklaşık 1 yıl öncesine kadar PreminTR kullanırdım, siteye güncellemeler gelmiş artık güvenilir mi bilmiyorum.Tamamdır, teşekkür ederim.
Hesabın şifresinin kendi kendine değiştiğini söyleyince yenisi veriyorlar.![]()
Yani farklı kişilere aynı hesabı atma şansıda mı var?Çoğu sitede böyle çünkü hesapların kontrolü kendilerinde bile olmuyor. Ondan dolayı sen mi değiştirdin başkası mı değiştirdi anlayamıyorlar. E alıcı kaybetmek de istemiyorlar. Üstüne birde alıcı koruması var başlarına bela açmak istemiyorlar. Ama ben uczpre kullanmıyordum. Orada nasıl bilmiyorum. Yaklaşık 1 yıl öncesine kadar PreminTR kullanırdım, siteye güncellemeler gelmiş artık güvenilir mi bilmiyorum.
Evet.Yani farklı kişilere aynı hesabı atma şansıda mı var?