Neler Yeni

Premier Pro sesleri birleştirme

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın
Arkadaşlar premier pro kullanmaya başladım, basit bir program kurgulamaya çalışıyorum ama birden fazla ses katmanım var. Bunları tek bir katman halinde nasıl görebilirim? Bilen var mı?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.6 MB · Hit: 9

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
birleşmesini istedigin sesleri seçip 'n' tusuna bas veya sag klik yapıp 'nest'e tıkla. daha sonra tekrar düzenlemek istersen birleşen katmana iki kere tıkla ayrı bir pencerede düzenliyor olacaksın. masaüstünde birseyleri klasörlüyormuş gibi düşün.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar premier pro kullanmaya başladım, basit bir program kurgulamaya çalışıyorum ama birden fazla ses katmanım var. Bunları tek bir katman halinde nasıl görebilirim? Bilen var mı?
Yanlıs Hatırlamıyorsam zaten sesi tutup üst Katmana Sürüklediğinde oraya geçiyor silmek istedigin Katmanı'da delete Yapabiliyorsun

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birleşmesini istedigin sesleri seçip 'n' tusuna bas veya sag klik yapıp 'nest'e tıkla. daha sonra tekrar düzenlemek istersen birleşen katmana iki kere tıkla ayrı bir pencerede düzenliyor olacaksın. masaüstünde birseyleri klasörlüyormuş gibi düşün.
Eyvallah hocam hallettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlıs Hatırlamıyorsam zaten sesi tutup üst Katmana Sürüklediğinde oraya geçiyor silmek istedigin Katmanı'da delete Yapabiliyorsun
Teşekkür ediyorum hocam, hallettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom