Neler Yeni

Yardım Şu 2 klavyeden hangisi iyi sizce ?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Musa Topçu
HE bence çok gereksiz bir şey hem hissiyatı yok ediyor hemde hard fps oyuncusu değilsen arada ki farkı anlaman çok zor

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Şu ikisi arasında kaldım. hangisini önerirsiniz ?

Hocam ne iş yapıyorsunuz merak ettim

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HE bence çok gereksiz bir şey hem hissiyatı yok ediyor hemde hard fps oyuncusu değilsen arada ki farkı anlaman çok zor
Hocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ne iş yapıyorsunuz merak ettim
Şuan çalışmıyorum neden sordunuz

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
Musa Topçu

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Hocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan çalışmıyorum neden sordunuz
klavyelerin fiyatı var biraz, merak ettim

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m1 v3 daha iyi olacaktır snap tap rapid trigger klavyelerede olur zaten 6000 mah ve alu
Hocam şu roar mod özelliği sizce nasıl , farkını hissettirir mi ? Bu özellik ile 4 tuşu daha hızlı hale getirebiliyormuşuz. M1W olanda yok maalesef.

Top Bottom