Neler Yeni

Prensip sahibi Recep Baltaş A320M kullanılan sistemi inceliyor..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Adamlar bu işten para kazanıyor babasının hayrına yapmıyor bu işi illa ki sponsor alacak yada üstüne para alacağı bir parçayı inceleyecek.
Zaten konu şu Abdullah abi Technopat forumunda JD SSD inceledi diye hakaret yedi ve bunlar banda yemedi. Üzerine DA'ya göndermeli bir şekilde. Kötü sistem çıkarıyor dedi. Üzerine prensipsiz dedi. Kötü SSD koyuyor dedi ama o prensipten bahseden adam şu an addlinkli bir sistemi inceliyor.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@kaplanharun ,

İsteyen istediği ürünü inceleyebilir. Ortada bir yanlış yönlendirme değil, inceleme görüyorum. Abdullah Bey'in fanboyu olmak yerine işe tarafsız bakın, eleştirilerinizi saygı kuralları çerçevisinde gerçekleştirin.

Şu konuların açanların aklından ne geçiyor çok merak ediyorum. İki platform arasında kavga çıkarmak için mi? Yoksa hit alıp kendilerini tatmin etmek için mi?
Yanlış bilgilendirme mi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@kaplanharun ,

İsteyen istediği ürünü inceleyebilir. Ortada bir yanlış yönlendirme değil, inceleme görüyorum. Abdullah Bey'in fanboyu olmak yerine işe tarafsız bakın, eleştirilerinizi saygı kuralları çerçevisinde gerçekleştirin.

Şu konuların açanların aklından ne geçiyor çok merak ediyorum. İki platform arasında kavga çıkarmak için mi? Yoksa hit alıp kendilerini tatmin etmek için mi?
Kimse konu sahibine karışmasın bir Adam çıkacak bilerek veya bilmeyerek benim yaptığım sistemde kaliteden prensipten bahsedip saçmalayacak sonra böyle bir sistem inceleyecek BEN DE DİYORUM Kİ BİR AÇIP BAKIN İNCELEME İSE İNCELEME SİSTEMİ YERDEN YERE VURMUŞ MU İNCELERKEN :)

Kurallar dahilinde kimsenin de konusuna karışamazsınız

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
@kaplanharun ,

Cidden bu mesajın yanlış bilgilendirme yememesi lazımdı.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
@kaplanharun ,

Fanboy olduğum falan yok.
İncelemeye de lafım yok.
İnceleme yaparken kalitesiz olan bir ürünü mükemmelmiş gibi göstermesi sıkıntı.
İnsanlar oo recep abim bu işi biliyor deyip saçma sapan parçalar alırsa eleştirmem gerekir.
Yarın öbürgün abdullah aynısını yapsa tavrım değişmez.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
@kaplanharun ,

Neden yanlış bilgilendirme aldı ya

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Zaten konu şu Abdullah abi Technopat forumunda JD SSD inceledi diye hakaret yedi ve bunlar banda yemedi. Üzerine DA'ya göndermeli bir şekilde. Kötü sistem çıkarıyor dedi. Üzerine prensipsiz dedi. Kötü SSD koyuyor dedi ama o prensipten bahseden adam şu an addlinkli bir sistemi inceliyor.
Adam para kazanmasın mı?
Sen kendini onun yerine koy o kadar çalışıp para kazanmasan memnun olur musun?
İlla ki sponsor alacak Abdullah abi de sponsor alıyor çok sık olmasa da.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
1- Dinlere veya farklı inançlara saygısızlık
2- Küfür, küfür kısaltmaları kullanmak
3- Forum huzurunu bozacak davranışlar, üyeleri trollemek
4- Forum üyeleri arasında küfre varan tartışma
5- Spam konu, yorum paylaşımı
6- Hakaret, küçümseme, kaba dil
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar
8- Gönderiyi durmadan uplamak, flood
9- +18 İçerik paylaşımı, talebi
10- "İyi geceler, merhaba, selam" gibi ölü paylaşımlar
11- Firmalar ile olan özel yazışmalarınızı forumda ifşalamak
12- Firmaları eleştirmek yerine firmaya hakaret etmek
13- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek
14- Forumu açılana kadar alım-satım
15- İllegal, korsan içerik paylaşımı
16- Karşılıksız ürün talebi, para talebi
17- Kişisel verilerin paylaşılması, ifşalanması
18- Konu başlığını uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; Kilitlensin, Silinsin gibi.

Ben burada kimsenin konusuna karışamazsın diye bir kural göremiyorum acaba gene doktora gidip tekrar mı gözümü kontrol ettirmem lazım?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Abdullah Bey,

Recep Bey ile olan tartışmanızı kendi aranızda çözebilirsiniz. Sizin tartışmanız yüzünden ben neden uyarı alıyorum?

James Donkey marka SSD incelemiştiniz, herhangi bir arkadaş, az önce ki gibi ''Dandik ürün inceliyor'' dese, ve ben de deminki yorumumu dile getirsem, yine uyarı verir miydiniz?

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kendi yazdığınız kurallar arasında "3" ü okumanızı tavsiye ederim.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
nE? 😂
Addlink SSD mi?
A320 Anakart mı?
nEEEEEE? MD2'de kaliteden bahsedip Sharkoon kullanması mı?

Dostlar bir açıp bakar mısınız? videoda kalitesiz demiş mi? lütfen açın ve bakın... merak ettim.
Bekle abi birazdan onları yerin dibine gömeceğim .d

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756