Açtığın üç konudan ikisi huzur bozucu konu oluyor, Allah'ın işi işte.Amacım kavga değil tartışmak.
Açtığın üç konudan ikisi huzur bozucu konu oluyor, Allah'ın işi işte.Amacım kavga değil tartışmak.
Aynen, Recep yada Ali bu sistemi öneriyoruz gidin alın daha iyisini bulamazsınız tarzı bir şey dememiş.Bu bir inceleme videosu yalnız. Sinerji tarafından gönderilen sistemi inceliyorlar.
++++++++Kimse konu sahibine karışmasın bir Adam çıkacak bilerek veya bilmeyerek benim yaptığım sistemde kaliteden prensipten bahsedip saçmalayacak sonra böyle bir sistem inceleyecek BEN DE DİYORUM Kİ BİR AÇIP BAKIN İNCELEME İSE İNCELEME SİSTEMİ YERDEN YERE VURMUŞ MU İNCELERKEN
Kurallar dahilinde kimsenin de konusuna karışamazsınız
abdullah abi gamepower incelerkende gidin alın daha iyisini bulamazsınız tarzı bir şey demediAynen, Recep yada Ali bu sistemi öneriyoruz gidin alın daha iyisini bulamazsınız tarzı bir şey dememiş.
konu sahibi gayet haklı abduullah abi diyince adam haklı diyenler bu konuya napim bundan sanane seni ilgilendirmez gibi ergen cevapları vermişBöyle bir konudan kavga çıkması konuyu açanın değil tartışmayı bilmeyenlerin, tarafsız düşünemeyenlerin suçudur. Bu yüzden hatayı önce kendinizde arayın.
Abdullah Hacıgül ne deyince haklı demişim acaba? Haklıysa haklı derim, haksızsa haksız derim. Ne alaka şimdi bu?konu sahibi gayet haklı abduullah abi diyince adam haklı diyenler bu konuya napim bundan sanane seni ilgilendirmez gibi ergen cevapları vermiş
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Konu sahibinin açtığı "bazı" konular daha buna bir sürü daha konu eklenir. Bunun gibi açtığı konuların tartışma yaratmak için açtığını anlamak zor değil bence.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Konu sahibinin açtığı "bazı" konular daha buna bir sürü daha konu eklenir. Bunun gibi açtığı konuların tartışma yaratmak için açtığını anlamak zor değil bence.