Neler Yeni

Prensip sahibi Recep Baltaş A320M kullanılan sistemi inceliyor..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ben buraya ikisinin söylediği şeyleri anlattım. Korsan konusunda da fikirlerinin ne olduğunu merak ettiğimi söyledim ve kavga oradaki kişilerden çıktı. Ben agresiflik yaptığımdan başlamadı.
Dostum bari kendini kandırma öyle bir yazmışsın ki gören dünyanın en objektif insanı sanıcak. Konunun yanındaki hit yazısını görerek mi tatmin oluyorsun anlayamadım.

Mehmet Anıl

80+ Silver

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dostum bari kendini kandırma öyle bir yazmışsın ki gören dünyanın en objektif insanı sanıcak. Konunun yanındaki hit yazısını görerek mi tatmin oluyorsun anlayamadım.
Hit almak sana hiç bir faydası yok bu forumda ve konularda hiç bir tarafı körü körüne savunmadım. Hatta bazılarında mesaj bile yazmadım.

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver
Siz direkt girme tenezzülü bile etmemişsiniz. Laf etmeye hakkınız yok.
ben neden böyle bir tutum sergiledğini anlamadım arkadaşın
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü kalitesiz ürün kullanmaktan dolayı abdullaha laf atan adam incelerken kalitesiz lafını kullanmıyorsa ve onu biri eleştiriyorsa bundan sanane diyemezsin eleştirmek en doğal hakkıdır konu sahibini tanımıyorum amacınıda bilmiyorum umrumdada değil ama haklı

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben sadece olanları foruma yansıtırım ve insanların fikrini söyler ya da söylemez forum bu işe yarıyor zaten ama adamın biri birine hakaret ediyor. Sonra kavga çıkıyor. Bunu yapanlar suçlu

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Prensip sahibi Recep Baltaş A320M incelemiş ve addlink adlı ne olduğu belli olmayan SSD'li PC incelemiş.

Hocam bir konuyu kapatmak yerine laf yaparak bu konuyu çok uzatıyorsunuz ve olay saçma yerlere geliyor bir birinize laf atmanın kimseye faydası olmaz aksi taktirde kitle yönlendirmesi yapabilir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben sadece olanları foruma yansıtırım ve insanların fikrini söyler ya da söylemez forum bu işe yarıyor zaten ama adamın biri birine hakaret ediyor. Sonra kavga çıkıyor. Bunu yapanlar suçlu
Sorun zaten sizin bunu bildiğiniz halde konu açmanız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom