Carasta
80+ Bronze
Prezerlatif ne demek?
İçine helyum gazı doldurulup kullanılan bir tür balon
Prezerlatif ne demek?
doğru2 paket yeter 1 yıl ya.![]()
1 bardak 2 sünger 1 plastik birde zeytinyağı olursa tadından geçilmez. Boşver prezervatifi yırtılma riski varArkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.
1 bardak 2 sünger 1 plastik birde zeytinyağı olursa tadından geçilmez. Boşver prezervatifi yırtılma riski var
Temas hissi az oluyor bence onda.çift haz tavsiye ederim ucu tırtıklı olanlardan
Sizinkilerin o gece kullanmadığı şeyPrezerlatif ne demek?
Seninkiler belli mi o bile belli değil.Sizinkilerin o gece kullanmadığı şey
knk benim sosyal medyadan gördüğüm biri bunun konusunu açmıştı bu seri yüzünden baba olacakmış az kalsın sonra kaçak ilaç vs kullamış
Forumda bunu da gördükArkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.