Prezervatif tavsiyesi

Durex yok ötesi veya durex ekstra hisset ikiside güzel çifte haz alma geciktirici olanı da alma biraz uyustuyor zevk alman baya azalıyor

Hissi yapaylaştıracağına sonda çıkar.

Arkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.
Çorap kullanın hocam ne gerek var 100-200TL vermeye.

Poşet al.
A101 poşetleri çok kalın.
Bakkallarda ince ekmek poşeti var, şeffaf olanı.
Gayet iş görür.
Ekmek al yanında bedava.
Ekmeği yersin hem

Arkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.
Kizlarsoruyor git orda sana söylerler burası teknoloji sitesi burde bu konu açılacak konu mu ciddden. Az ciddi olalım.

bir çılgınlık yapıp kondom kullanmayabilirsin. (geldiği zaman çek) tabi işin şakası okey rötar alabilirsin. 45 li paketi var bende 1 kere kullanmak nasip oldu şişirip balon yapıyorum patlamıyor.

Geri