Çorap kullanın hocam ne gerek var 100-200TL vermeye.Arkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.
FNSNKLSJDOSJDLSSP haykırdım. Kanka nasıl oldu olay delik mi varmış.BİM'in prezervatifini alma ne alıyorsan al. Kadın hamile kaldı 7 ay sonra baba oluyorum.
hocam sex'in cinsel olmayanı mı var asfhnasfgsfdsKanka cınsel sex sırasında ıstenmeyen gebelıgı onluyor penıse gecırıyorsun.
neyyy fdsgsdkglhocam sex'in cinsel olmayanı mı var asfhnasfgsfds
Kizlarsoruyor git orda sana söylerler burası teknoloji sitesi burde bu konu açılacak konu mu ciddden. Az ciddi olalım.Arkdaşlar selam prezervatif ihtiyacım var nedenini tahmin edersinizki ama zibilyon tane secenek var hangisi ne işe yarıyor hangisini alacagımıı bılmıyorum ve soracak kimsem de yok o yuzden buraya sormak aklıma geldi lütfen yaşı buyuk arkadaslarımı 18+ veya daha once kullanmıs olanlar yazarsa sevinirim cok pahalı olmasın lutfen.
şişirip balon yapıyorum patlamıyor.
boş boş duruyor öyle kullanabilsem keşke.