Neler Yeni

🔥İndirim Prillerde 2.Ürün 1₺ 🔥

JackRyan

80+ Silver

1000130140.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, bilgisayar programları, oyunlar, ürünler
Sepette indirim düşmüyor.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
6 litre pırıl 10 liraydı fiyatlar ne hale gelmiş

GirayHan

80+ Platinum
İsrailin filistine yaptığı soykırımı desteklemiyorum ÇOCUKLARIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HİÇ BİR SAVAŞI DESTEKLEMİYORUM fakat bu forumda yada x bir yerde sanalda, bunlar israil filistine saldırmadan önce parti boy israil malı cips ile yanında kolayı yağlı göbeğini kaşıya kaşıya pc karşısında yiyen adamlardı şimdi boykot kasıyorlar onu da kasamıyorlar hangi malın israil malı hangisinin olmadığından dahi bi haber cahiller bunlar..

Bugün bir mağazaya ceset kokusunu andıran sıvı dökmüşler adam sıvıyı dökerken yanında 5 yaşında ki bebek burnunu kapatmaya çalışıyor. Bunu bizim insanımıza yaşatanları allaha havale ediyorum. Hiç birşeyi adam gibi yapamadığınız gibi boykot'u da başkalarının özgürlük alanlarına tecavüz ederek yapıyorsunuz.

Ek olarak sanalda ki boykot bana ciddi gelmiyor. iki yüzlüsünüz riyakarsınız. kalbi filistin için çarpan varsa sınır kapısı orda hamas gönüllü eleman alıyor. Gidin savaşın görelim aşkınızı sevdanızı.

Uygur türklerine kırım tatar türklerine yapılanlara gram acımayan bi tane bile post atmayan kimse boykot konusunda samimi değildir. Nokta.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736