SadeceSeyf
80+ Gold
Ben bakıcam yoksa uyuycam asdadassdBen anlamadım 00:00'da mı başlıyor yarın 18:00'da mı?
Ben bakıcam yoksa uyuycam asdadassdBen anlamadım 00:00'da mı başlıyor yarın 18:00'da mı?
Her kafadan farklı ses çıkıyor beklemekten zarar gelmez. Ama bana 18.00 gibi geliyor.Ben anlamadım 00:00'da mı başlıyor yarın 18:00'da mı?
Yarın, bu akşam değil bir sonraki akşam 00.00'daBen anlamadım 00:00'da mı başlıyor yarın 18:00'da mı?
tabikide öyledir mantıkennBen içinde para olmayan kartla üye oldum beleşeŞimdi 1 tıkla satın al seçeneğini etkinleştirdim. Hemen almak için yardımcı olacaktır değil mi?
32 dakika sonra başlıyor, ben indirime nelerin gireceğini galiba buldum geri sayım var sayfadaYarın, bu akşam değil bir sonraki akşam 00.00'da
Nerede , lutfen söyle.32 dakika sonra başlıyor, ben indirime nelerin gireceğini galiba buldum geri sayım var sayfada
Büyük ihtimalle yarın 18.00 da olacak ama bu gün 00.00 da hazırlıklı olmaktan zarar gelmez.Ben anlamadım 00:00'da mı başlıyor yarın 18:00'da mı?
Adam verdi cevabı bence tartışmayın![]()
Fırsatlar
Fırsatlar. Büyük Fırsat, Bitmeden Yakala fırsatları ve çok daha fazlası.www.amazon.com.tr
ADAM ADAM![]()
Fırsatlar
Fırsatlar. Büyük Fırsat, Bitmeden Yakala fırsatları ve çok daha fazlası.www.amazon.com.tr
neden mouse klavye vs yok gelirmi sonradanADAM ADAM