Neler Yeni

Prime Day lenovo RTX 3060'lı laptop alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Adanur
Laptop almak istiyorum Lenovanın bu laptopunda işlemci 4-5 yıl getirir mi beni ?
Bu fiyat bandında veya max 30 - 35 k fiyat aralığında güvenebileceğim iyi bir siteden farklı bir laptop önerebilir misiniz ?
Ekran kartı RTX 3060 - RTX 4060 olursa iyi olur.
Lenovanın laptopu dediğimde bu :

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
diz üstü üstü şartsa kesinlikle alınır ama 6gb olduğunu unutma

ConquerorXIV

80+ Gold
alınmaz
Laptop almak istiyorum Lenovanın bu laptopunda işlemci 4-5 yıl getirir mi beni ?
Bu fiyat bandında veya max 30 - 35 k fiyat aralığında güvenebileceğim iyi bir siteden farklı bir laptop önerebilir misiniz ?
Ekran kartı RTX 3060 - RTX 4060 olursa iyi olur.
Lenovanın laptopu dediğimde bu :
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker Adanur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diz üstü üstü şartsa kesinlikle alınır ama 6gb olduğunu unutma
Malesef şart. Peki bu laptop bu fiyat farkına rağmen alınır mı ? Ram ve işlemci açısından aşırı fark atıyor mu?

Ayrıca bu bilgisayarda rdr, god of war gibi bilgisayarı zorlayabilecek tarzı oyunlarda oynamayı düşünüyorum bu tarz oyunlar için bu laptop daha mı mantıklı olur ?

alınmaz

Victus laptoplarda ısınma sorunu olduğu söyleniyordu bu ileride bana çok problem çıkartır mı ?

ConquerorXIV

80+ Gold
Malesef şart. Peki bu laptop bu fiyat farkına rağmen alınır mı ? Ram ve işlemci açısından aşırı fark atıyor mu?

Ayrıca bu bilgisayarda rdr, god of war gibi bilgisayarı zorlayabilecek tarzı oyunlarda oynamayı düşünüyorum bu tarz oyunlar için bu laptop daha mı mantıklı olur ?

Victus laptoplarda ısınma sorunu olduğu söyleniyordu bu ileride bana çok problem çıkartır mı ?
ben böyle bir söylem duymadım, en çok satan kullanılan model victus

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer

bunlar varken attıkların alınmaz 32k çok fazla dediğinoyunları kasmadan 1080p oynarsın ama 2 sene sonrası meçhul

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177