- Reaksiyon skoru
- 6,471
Prime gaming ödülünü aldıktan osnra böyle oldu ne yapmalıyım steam den oynuyorum
Nerden, nasıl?Dosyaları doğrular mısın ?
Nerden, nasıl?
Kütüphane bölümüne gelin, apex legends‘e sağ tık ile tıklayın. Özelliklere tıkla, yerel dosyalara tıklayın. "oyun bütünlüğü doğrulayın" ile doğrulayabilirsiniz.Nerden, nasıl?
- Bir oyunun kütüphane sayfasından, Yönet > Özellikler seçeneklerini seçin.
- Yerel dosyalar sekmesini seçin ve Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula... butonuna tıklayın.
Sağolun yapıyorum şuanKütüphane bölümüne gelin, apex legends‘e sağ tık ile tıklayın. Özelliklere tıkla, yerel dosyalara tıklayın. "oyun bütünlüğü doğrulayın" ile doğrulayabilirsiniz.
- Yerel dosyalar sekmesini seçin ve Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula... butonuna tıklayın.
Bir şey çıkmadı dosyaların bütünlüğü tamamlandı dediKütüphane bölümüne gelin, apex legends‘e sağ tık ile tıklayın. Özelliklere tıkla, yerel dosyalara tıklayın. "oyun bütünlüğü doğrulayın" ile doğrulayabilirsiniz.
Kütüphane bölümüne gelin, apex legends‘e sağ tık ile tıklayın. Özelliklere tıkla, yerel dosyalara tıklayın. "oyun bütünlüğü doğrulayın" ile doğrulayabilirsiniz.
BU dediğimden osnra çalıştırdım oyunu yine açılmadı ama steamde çalışıyor gözüktü
Çalışıyor gözükürken, Ctrl + alt + delete kombinasyonu ile görev yöneticisine girin. Oradan "Apex legends" oyununu bulup görevi sonlandır yapın. Tekrar deneyin.Sağolun yapıyorum şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir şey çıkmadı dosyaların bütünlüğü tamamlandı dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BU dediğimden osnra çalıştırdım oyunu yine açılmadı ama steamde çalışıyor gözüktü
Görev yöneticisinde gözükmüğyor ayrıca steamdede çalışıyor gözükküyor evet ama birkaç dk sonra çalışıyor da gözükmüyorÇalışıyor gözükürken, Ctrl + alt + delete kombinasyonu ile görev yöneticisine girin. Oradan "Apex legends" oyununu bulup görevi sonlandır yapın. Tekrar deneyin.
Stema den çıkış yapıp, hesaba tekrar giriş yapar mısın ?Görev yöneticisinde gözükmüğyor ayrıca steamdede çalışıyor gözükküyor evet ama birkaç dk sonra çalışıyor da gözükmüyor
valorantın hediyesininde almıştım o da açıulmıyorÇalışıyor gözükürken, Ctrl + alt + delete kombinasyonu ile görev yöneticisine girin. Oradan "Apex legends" oyununu bulup görevi sonlandır yapın. Tekrar deneyin.
Yaptım şimdi tekrar deniyorumStema den çıkış yapıp, hesaba tekrar giriş yapar mısın ?
gene olmadıStema den çıkış yapıp, hesaba tekrar giriş yapar mısın ?
yok başlatmadım process mo. uy deneyeceğim