fena düşerYüklüyorum şimdi ama forumda herkes alırsa fiyat düşmez mi?
Hocam bu paketler bu hafta gelmedi. Önceden 17 tl idi tanesi. şimdi ise 12 TL civarıYüklüyorum şimdi ama forumda herkes alırsa fiyat düşmez mi?
kasaları göremedim pazarda hocamMerhabalar. Bugün sizlere Amazon Prime ile Steam için nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.
Alıntıyı görüntüle
Amazon Prime ücretsiz denemeden Bunu alıyoruz. Ve PUBG yi indiriyoruz.
Sonra steam Pazarından
- AVIATOR CREATE
- DESPERADO CREATE
alıyoruz. Bunların fiyatı 10-20 Kuruş bişey zaten
Sonra PUBG ye giriyoruz. Ödül sandığını açıyoruz.
500 PUBG parası veriyor.
Sonra oyuna girip dükkandan aletler bölümüne tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ben önceden aldığım için gözükmüyor. sizde 250 Coin e alabileceğiniz keyleri alıyoruz.
(İlk başta söylediğim 10 kuruşluk kasaları almazsanız gözükmez. Almanız gerekiyor)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu keyleri aldıktan sonra satmak için 1 hafta beklemeniz gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
(Hızlı satılması için bu fiyata koydum. Beklerim diyorsanız daha pahalıya koyabilirsiniz)
şey bu arada pubg yi steam e bağlamam gerekli miMerhabalar. Bugün sizlere Amazon Prime ile Steam için nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.
Alıntıyı görüntüle
Amazon Prime ücretsiz denemeden Bunu alıyoruz. Ve PUBG yi indiriyoruz.
Sonra steam Pazarından
- AVIATOR CREATE
- DESPERADO CREATE
alıyoruz. Bunların fiyatı 10-20 Kuruş bişey zaten
Sonra PUBG ye giriyoruz. Ödül sandığını açıyoruz.
500 PUBG parası veriyor.
Sonra oyuna girip dükkandan aletler bölümüne tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ben önceden aldığım için gözükmüyor. sizde 250 Coin e alabileceğiniz keyleri alıyoruz.
(İlk başta söylediğim 10 kuruşluk kasaları almazsanız gözükmez. Almanız gerekiyor)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu keyleri aldıktan sonra satmak için 1 hafta beklemeniz gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
(Hızlı satılması için bu fiyata koydum. Beklerim diyorsanız daha pahalıya koyabilirsiniz)
Hocam bu paketler bu hafta gelmedi. Önceden 17 TL idi tanesi. şimdi ise 12 TL civarı
Steam guard ile alakası yok. Pazardan ne alırsan al 1 hafta beklemen gerekiyor. Guard olayında 15 gün oluyor zaten.hocam eğer telefonunuzda steam guard yüklüyse direk satabiliyorsunuz 1-2 hafta bekleme olmuyor