İşte aradığım yorum Amerika şuanda insanlar Pepsi içmiyor diye çöküşte Boykota devam ARKADAŞLARsizin yerinize ben içerim np
İşte aradığım yorum Amerika şuanda insanlar Pepsi içmiyor diye çöküşte Boykota devam ARKADAŞLARsizin yerinize ben içerim np
afied olsun ne diyim bn uyarımı yapim şimdi biri ne içiyorsun der bn yerli kolamızı içiyorum hatta şampuanımı bile tarım kooparatiftekini kullanıyorum elimizden geldiğince yerli üretime destek vermeliyiz yoksa sonumuz FİLİSTİN gibi olacak ve bu durum pekte uzak ta gözükmüyorben 4 lüsünden 10 tane sipariş ettim 40 tane stok yaptım bana afied olsun![]()
kanka sen galiba okula gönderilmemişsin neyse yapacak bişey yokafied olsun ne diyim bn uyarımı yapim şimdi biri ne içiyorsun der bn yerli kolamızı içiyorum hatta şampuanımı bile tarım kooparatiftekini kullanıyorum elimizden geldiğince yerli üretime destek vermeliyiz yoksa sonumuz FİLİSTİN gibi olacak ve bu durum pekte uzak ta gözükmüyor
Ben de döner alırken seçeneklerde içecek sadece kola vardı Pepsi seçmiştim Cola Turka geldi. Tadı da baya iyiydi. coca cola bana çok gazlı geliyordu ama tadı iyiydi, pepside de gazı daha iyi düzeyde ama tadı pek iyi değildi. Cola Turka'nın hem gazı iyi hem de tadıAlıntıyı görüntüle
bn masumların ve çocukların ölümüne destek veren içeceği içemem aga isterse beleş olsun BOYKOT a devam
belli bi süre içince çok fark ettiriyor cola turka gaz yapmıyor tam yemeğin yanında gidecek tattaBen de döner alırken seçeneklerde içecek sadece kola vardı Pepsi seçmiştim Cola Turka geldi. Tadı da baya iyiydi. coca cola bana çok gazlı geliyordu ama tadı iyiydi, pepside de gazı daha iyi düzeyde ama tadı pek iyi değildi. Cola Turka'nın hem gazı iyi hem de tadı
biraz araştırma yaparsan fark edebileceğin onca şey var derinlere burda inemeyiz istersen yeni konu aç konu dışına bni etiketle üşenmeden yazarım ama sende okuyacaksınkanka sen galiba okula gönderilmemişsin neyse yapacak bişey yok
Dostum bu muhabbet forum yönetiminin kontrolünde devam etmekte ben böyle düşünüyorum kimse kusura bakmasın artık. Çünkü defalarca bu tarz muhabbetlere bende maruz kaldım. Bu yüzden forum yönetiminin haberi olmadan bu hesapların bu şekilde yorum yapabileceğini ben artık düşünmüyorum. Sana yine iyi davranmışlar boykot edeyim diye burda millete ana bacı yapan hesaplar da oldu zamanında uyarı ile yetindiler hep. O yüzden salla geç blokla kafan rahat olsun.@Mehmet Yılmaz Bu tarz boş yorumlar için ne zaman bir önlem alınacak? Her konunun altında varlar ve raporlamaktan bıktım.
İşlem yapılıyor deniyor fakat galiba cezalar yetersiz. Benzer üyeler sürekli spam döndermeye devam ediyor.
Dostum bu muhabbet forum yönetiminin kontrolünde devam etmekte ben böyle düşünüyorum kimse kusura bakmasın artık. Çünkü defalarca bu tarz muhabbetlere bende maruz kaldım. Bu yüzden forum yönetiminin haberi olmadan bu hesapların bu şekilde yorum yapabileceğini ben artık düşünmüyorum. Sana yine iyi davranmışlar boykot edeyim diye burda millete ana bacı yapan hesaplar da oldu zamanında uyarı ile yetindiler hep. O yüzden salla geç blokla kafan rahat olsun.
( adam gibi boykot çağrısı yapan seviyesini bozmayan kişileri bu yorumumdan hariç tutarım )