Neler Yeni

🔥İndirim Prime Üyelerine Özel: ₺350'ye ₺75, 600 TL'ye 150 TL İndirim! (PepsiCo)

Reav

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,623
İsim
uwu
ben 4 lüsünden 10 tane sipariş ettim 40 tane stok yaptım bana afied olsun :p
afied olsun ne diyim bn uyarımı yapim şimdi biri ne içiyorsun der bn yerli kolamızı içiyorum hatta şampuanımı bile tarım kooparatiftekini kullanıyorum elimizden geldiğince yerli üretime destek vermeliyiz yoksa sonumuz FİLİSTİN gibi olacak ve bu durum pekte uzak ta gözükmüyor

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
afied olsun ne diyim bn uyarımı yapim şimdi biri ne içiyorsun der bn yerli kolamızı içiyorum hatta şampuanımı bile tarım kooparatiftekini kullanıyorum elimizden geldiğince yerli üretime destek vermeliyiz yoksa sonumuz FİLİSTİN gibi olacak ve bu durum pekte uzak ta gözükmüyor
kanka sen galiba okula gönderilmemişsin neyse yapacak bişey yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Alıntıyı görüntüle

bn masumların ve çocukların ölümüne destek veren içeceği içemem aga isterse beleş olsun BOYKOT a devam
Ben de döner alırken seçeneklerde içecek sadece kola vardı Pepsi seçmiştim Cola Turka geldi. Tadı da baya iyiydi. coca cola bana çok gazlı geliyordu ama tadı iyiydi, pepside de gazı daha iyi düzeyde ama tadı pek iyi değildi. Cola Turka'nın hem gazı iyi hem de tadı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,623
İsim
uwu
Ben de döner alırken seçeneklerde içecek sadece kola vardı Pepsi seçmiştim Cola Turka geldi. Tadı da baya iyiydi. coca cola bana çok gazlı geliyordu ama tadı iyiydi, pepside de gazı daha iyi düzeyde ama tadı pek iyi değildi. Cola Turka'nın hem gazı iyi hem de tadı
belli bi süre içince çok fark ettiriyor cola turka gaz yapmıyor tam yemeğin yanında gidecek tatta

kanka sen galiba okula gönderilmemişsin neyse yapacak bişey yok
biraz araştırma yaparsan fark edebileceğin onca şey var derinlere burda inemeyiz istersen yeni konu aç konu dışına bni etiketle üşenmeden yazarım ama sende okuyacaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

GirayHan

80+ Platinum
@Mehmet Yılmaz Bu tarz boş yorumlar için ne zaman bir önlem alınacak? Her konunun altında varlar ve raporlamaktan bıktım.

İşlem yapılıyor deniyor fakat galiba cezalar yetersiz. Benzer üyeler sürekli spam döndermeye devam ediyor.
Dostum bu muhabbet forum yönetiminin kontrolünde devam etmekte ben böyle düşünüyorum kimse kusura bakmasın artık. Çünkü defalarca bu tarz muhabbetlere bende maruz kaldım. Bu yüzden forum yönetiminin haberi olmadan bu hesapların bu şekilde yorum yapabileceğini ben artık düşünmüyorum. Sana yine iyi davranmışlar boykot edeyim diye burda millete ana bacı yapan hesaplar da oldu zamanında uyarı ile yetindiler hep. O yüzden salla geç blokla kafan rahat olsun.
( adam gibi boykot çağrısı yapan seviyesini bozmayan kişileri bu yorumumdan hariç tutarım )

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum bu muhabbet forum yönetiminin kontrolünde devam etmekte ben böyle düşünüyorum kimse kusura bakmasın artık. Çünkü defalarca bu tarz muhabbetlere bende maruz kaldım. Bu yüzden forum yönetiminin haberi olmadan bu hesapların bu şekilde yorum yapabileceğini ben artık düşünmüyorum. Sana yine iyi davranmışlar boykot edeyim diye burda millete ana bacı yapan hesaplar da oldu zamanında uyarı ile yetindiler hep. O yüzden salla geç blokla kafan rahat olsun.
( adam gibi boykot çağrısı yapan seviyesini bozmayan kişileri bu yorumumdan hariç tutarım )

Forumun yarısı zaten blok listemde. Bilgisi olmadan fikirleri olanları engellemekten yoruldum. Benzer raporlar için son dönemde zaten bildirimde gelmiyor artık, red vs. demek ki etkileşim denip, serbest bırakılıyor.

Top Bottom