Prime Ve Rankı Olan Herkese Cs2 Geldiği Söyleniyor 🔥 Hesapları Kontrol Edi̇n!🔥

Güncelleme notlarında uygun olduğu kadarıyla çok oyuncuya davet yolladık diyor. Demek ki herkese gelmiyormuş.

Güncelleme notlarında uygun olduğu kadarıyla çok oyuncuya davet yolladık diyor. Demek ki herkese gelmiyormuş.
Herkese gelmedi zaten. Limited Test / Kapalı beta sürecinde herkese verirlerse kapalı beta olmasının anlamı kalmaz. Oyunu açık betaya geçirirler herkese verecekleri zaman veya tam sürümü çıkar. Ama şu anda Csgo oyuncu kitlesinin %35'ine verdiler bence.

bana da gelmiş:)

Beyler bu renk için vibrance guileri kaldıralım mı oyun canlandı zaten sulu boya paleti gibi olması.

Herkese gelmedi zaten. Limited Test / Kapalı beta sürecinde herkese verirlerse kapalı beta olmasının anlamı kalmaz. Oyunu açık betaya geçirirler herkese verecekleri zaman veya tam sürümü çıkar. Ama şu anda Csgo oyuncu kitlesinin %35'ine verdiler bence.
Yarısına vermişlerdir. Açık beta yapıp ana oyunu etkilememek için böyle bir şey yapıyorlar bence. Önceden oyun geç bulduğu oluyormuş neyse ki o sorun gider, indirebilse test edicem.

İndirdim fakat oynaya tıkladığımda oyun başlamış gibi oluyor 5 saniye sonra tekrar oyna butonu geliyor ve açılmıyor :( Anlayamadım gitti.

kanka 1 yıl kaldı diyor kafayı yiyicem ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ekler

• Screenshot_60.png
    Screenshot_60.png
    238.3 KB · Hit: 76
oyun c deydi d diskine yükledi nası değiştiririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler