Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,534
Güncelleme notlarında uygun olduğu kadarıyla çok oyuncuya davet yolladık diyor. Demek ki herkese gelmiyormuş.
Harbi bu inferno ne ya midem bulandı.Anladım illa düzelecek sorunlardır doğal olarak yeni bir oyun. Umarım infernoyu da silerler sorunları hallederken.
Herkese gelmedi zaten. Limited Test / Kapalı beta sürecinde herkese verirlerse kapalı beta olmasının anlamı kalmaz. Oyunu açık betaya geçirirler herkese verecekleri zaman veya tam sürümü çıkar. Ama şu anda Csgo oyuncu kitlesinin %35'ine verdiler bence.Güncelleme notlarında uygun olduğu kadarıyla çok oyuncuya davet yolladık diyor. Demek ki herkese gelmiyormuş.
Yarısına vermişlerdir. Açık beta yapıp ana oyunu etkilememek için böyle bir şey yapıyorlar bence. Önceden oyun geç bulduğu oluyormuş neyse ki o sorun gider, indirebilse test edicem.Herkese gelmedi zaten. Limited Test / Kapalı beta sürecinde herkese verirlerse kapalı beta olmasının anlamı kalmaz. Oyunu açık betaya geçirirler herkese verecekleri zaman veya tam sürümü çıkar. Ama şu anda Csgo oyuncu kitlesinin %35'ine verdiler bence.
yoğunluk vardır benceİndirdim fakat oynaya tıkladığımda oyun başlamış gibi oluyor 5 saniye sonra tekrar oyna butonu geliyor ve açılmıyorAnlayamadım gitti.
olsun hocam cs 2 'ye değer.
Kurdum gittiolsun hocam cs 2 'ye değer.