Neler Yeni

PROCSİN Krem Ve Şampuan İndirim Var

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
arada güzel şeyler varmış 30 tl çok iyi fiyat

SadeceSeyf

80+ Gold
Güneş kremini kullanmıştım, güzeldi. Nedense bazı platformlarda çok yerin dibine sokulan bir marka ama.
Hala gömülüyor hiç bir işe yaramıyor deniliyor. Az önce bu işte çalışan bir kız arkadaşımı aradım boşuna para vermeyin diyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tonik almayı düşünüyorum çevresinde kullanan var mı site ve ürünler güvenilir mi?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Konuyu açar açmaz avast güvenlik uyarısı verdi, sitelerini "phishing" dolandırıcı olarak işaretledi, genel olarak yanlış alarm veren bir Antivirüs değil emin değilim tabii ki ama sitede sıkıntı olabilir, güvenli satış platformlarına bakmakta fayda var.

Ayrıca kozmetik ürünlerinde bir denetleme organı yok, toplu şikayetler olmadıkça elini kolunu sallayan kozmetik ürün üretip satıyor, ben bu tarz güneş kremi, nemlendirici, losyon gibi ürünleri bilindik markalardan alınması taraftarıyım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyu açar açmaz avast güvenlik uyarısı verdi, sitelerini "phishing" dolandırıcı olarak işaretledi, genel olarak yanlış alarm veren bir Antivirüs değil emin değilim tabii ki ama sitede sıkıntı olabilir, güvenli satış platformlarına bakmakta fayda var.

Ayrıca kozmetik ürünlerinde bir denetleme organı yok, toplu şikayetler olmadıkça elini kolunu sallayan kozmetik ürün üretip satıyor, ben bu tarz güneş kremi, nemlendirici, losyon gibi ürünleri bilindik markalardan alınması taraftarıyım.
Bende az önce şikayetvar yorumlarını okudum ve almaktan vazgeçtim trendyolda iyi satmışlar ama siteleri güvenilir değilmiş 1 yıldız verenlerin çoğu içerik yüzünden ciltlerinde hasar oluştuğunu sağlıklı olmadığını söylüyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,054,524
Üyeler
167,507
Son üye
serwintess
Top Bottom