tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Arkadaşlar Trendyol’dan 140 TL’ye g102 prodigy’mi almak mantıklı olur?Yoksa Teknosa’dan 190 TL’ye g203 lightsync almak mı daha mantıklı olur?
Evet biliyorum reis hangisini almak daha iyi olur?Aynı mouse'un ARGB'li versiyonu LightSync, bir fark yok, sensör, şekil falan hep aynı.
LightSync'de bildiğim kadarıyla tıklama sorunu yok.Aynı mouse'un ARGB'li versiyonu LightSync, bir fark yok, sensör, şekil falan hep aynı.
Kafana göre dostum, ben farklarını saydım, gerisi sendeEvet biliyorum reis hangisini almak daha iyi olur?
Bana kalırsa lightsync ama 50 tl daha ucuz olması kafamı karıştırdi.Kafana göre dostum, ben farklarını saydım, gerisi sende.
Dostum görünüş önemli ise G102 LightSync al gitsin, değilse G102 Prodigy.Bana kalırsa lightsync ama 50 TL daha ucuz olması kafamı karıştırdi.
Uzun süre kullanacağım için önemli.Lightsync alacağım o zaman.TeşekkürlerDostum görünüş önemli ise G102 LightSync al gitsin, değilse G102 Prodigy.
reisss her yerdesin bende lightsync alcamDostum görünüş önemli ise G102 LightSync al gitsin, değilse G102 Prodigy.