Profosyonel E-Spor oyuncularıda 1,5-2K'lık mouse'lar kullanıyor zaten, 7K'lık kullanan yok hocam.sonuna kadar bütçemi kullanmak istiyorum hocam final mouse satan bir yer bulamadığımdan dolayı böyle bir konu açtım
Bu kadar bütçeniz varsa asıl yatırımı kulaklığa yapın bence. İyi bir stüdyo kulaklığı + amp/dac alın.kulaklık olarak theta 7.1 düşünüyorum ama nasıldır sence ?
başka türlü bulamazmıyız ya stoklara ne zaman geliyor bir bilgisi olan varmı ?Finalmouse sadece kendi sitesinde var ve stok geldiği gibi bitiyor
yani tam hakim değilim konuya biraz daha açabilirmisiniz veyahut öneri yapabilirmisiniz ?Bu kadar bütçeniz varsa asıl yatırımı kulaklığa yapın bence. İyi bir stüdyo kulaklığı + amp/dac alın.
g pro x superlight alabilirsin fakat, skatez ve switch değişimi olmak zorunda, ileride sıkıntı çekersin switch yüzünden.Merhabalar arkadaşlar ben valorant ve cs oyuncusuyum profesyonel arenaya çıkmayı planlıyorum bu iki oyun için bana mouse önerisi yapabilirmisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde wireless olması benim için çok önemli bir detay
ANLADIM NİNJUTSO KATANA AKLIMDAYDI ZATEN SAĞOL ÖNERİ İÇİN KULAKLIK ÖNERİN VARMI ?g pro x superlight alabilirsin fakat, skatez ve switch değişimi olmak zorunda, ileride sıkıntı çekersin switch yüzünden.
ninjetsu katana
lamzu atlantis superlight
bu 3 mouse şuanda popüler olarak kullanılıyor wireless mouselar arasında.
Sesin ayrımı, hangi yönden geldiği, hangi açıdan hangi mesafeden geldiği gibi konularda stüdyo kulaklıkları çoğunlukla oyuncu kulaklıklarından daha iyi performansa sahip. Ben HD 660S kullanıyorum amd/dac olarakta fiio k5 pro alacağım.yani tam hakim değilim konuya biraz daha açabilirmisiniz veyahut öneri yapabilirmisiniz ?
bulamıyorum bulabilsem alıcamFinal mouse starlight al veya sora şuan sora var çok güzel
iyi midir? oyunlarda performansı falan ?Sesin ayrımı, hangi yönden geldiği, hangi açıdan hangi mesafeden geldiği gibi konularda stüdyo kulaklıkları çoğunlukla oyuncu kulaklıklarından daha iyi performansa sahip. Ben HD 660S kullanıyorum amd/dac olarakta fiio k5 pro alacağım.
kulaklık olarak wireless mı kablolu mu? bütçe nedirANLADIM NİNJUTSO KATANA AKLIMDAYDI ZATEN SAĞOL ÖNERİ İÇİN KULAKLIK ÖNERİN VARMI ?