Profesyonel Mouse Önerisi

valorant vs cs oynuyuosan zowie nin wirelessını bekle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve el boyutun nedir
orta kankam

sonuna kadar bütçemi kullanmak istiyorum hocam final mouse satan bir yer bulamadığımdan dolayı böyle bir konu açtım
Profosyonel E-Spor oyuncularıda 1,5-2K'lık mouse'lar kullanıyor zaten, 7K'lık kullanan yok hocam.

Finalmouse sadece kendi sitesinde var ve stok geldiği gibi bitiyor
başka türlü bulamazmıyız ya stoklara ne zaman geliyor bir bilgisi olan varmı ?

Bu kadar bütçeniz varsa asıl yatırımı kulaklığa yapın bence. İyi bir stüdyo kulaklığı + amp/dac alın.
yani tam hakim değilim konuya biraz daha açabilirmisiniz veyahut öneri yapabilirmisiniz ?

Merhabalar arkadaşlar ben valorant ve cs oyuncusuyum profesyonel arenaya çıkmayı planlıyorum bu iki oyun için bana mouse önerisi yapabilirmisiniz ?

Birde wireless olması benim için çok önemli bir detay
g pro x superlight alabilirsin fakat, skatez ve switch değişimi olmak zorunda, ileride sıkıntı çekersin switch yüzünden.
ninjetsu katana
lamzu atlantis superlight
bu 3 mouse şuanda popüler olarak kullanılıyor wireless mouselar arasında.

g pro x superlight alabilirsin fakat, skatez ve switch değişimi olmak zorunda, ileride sıkıntı çekersin switch yüzünden.
ninjetsu katana
lamzu atlantis superlight
bu 3 mouse şuanda popüler olarak kullanılıyor wireless mouselar arasında.
ANLADIM NİNJUTSO KATANA AKLIMDAYDI ZATEN SAĞOL ÖNERİ İÇİN KULAKLIK ÖNERİN VARMI ?

yani tam hakim değilim konuya biraz daha açabilirmisiniz veyahut öneri yapabilirmisiniz ?
Sesin ayrımı, hangi yönden geldiği, hangi açıdan hangi mesafeden geldiği gibi konularda stüdyo kulaklıkları çoğunlukla oyuncu kulaklıklarından daha iyi performansa sahip. Ben HD 660S kullanıyorum amd/dac olarakta fiio k5 pro alacağım.

Final mouse starlight al veya sora şuan sora var çok güzel
bulamıyorum bulabilsem alıcam

Sesin ayrımı, hangi yönden geldiği, hangi açıdan hangi mesafeden geldiği gibi konularda stüdyo kulaklıkları çoğunlukla oyuncu kulaklıklarından daha iyi performansa sahip. Ben HD 660S kullanıyorum amd/dac olarakta fiio k5 pro alacağım.
iyi midir? oyunlarda performansı falan ?

He öyle miymiş knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye
Berkayss4
Geri