Neler Yeni

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2024 - 2025

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Benim şapkam var zaten.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Reyconjeff

80+ Bronze
:blobdance:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
galiba belirtmem lazımdı yılbaşı bu noel değil diye geçen seneler böyle olmuyordu niye şimdi oldu acaba
Konu başlığı Noel olduğunu belirtiyor. Konuya eklediğiniz GIF bile Christmas olduğunu vurguluyor. Yılbaşı şapkası, yılbaşı ağacı diye bir şey yok. Türkiye'de bu hususta bir cehalet var, maalesef. Noel/Christmas ürünü bunlar. Santa Claus'u temsil ediyor.

Kurallara aykırı olmadığı sürece ise profil fotoğrafına isteyen istediğini koymakta özgür. Noel şapkası eklemeyi yasaklayacak hâlimiz yok. Yıllardır yapılıyor zaten etkinlik. Fakat yapılan şeyin doğrusunu bilmek mühim. Konuda kutlanan Noel. Yılbaşı değil.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Konu başlığı Noel olduğunu belirtiyor. Konuya eklediğiniz GIF bile Christmas olduğunu vurguluyor. Yılbaşı şapkası, yılbaşı ağacı diye bir şey yok. Türkiye'de bu hususta bir cehalet var, maalesef. Noel/Christmas ürünü bunlar. Santa Claus'u temsil ediyor.

Kurallara aykırı olmadığı sürece ise profil fotoğrafına isteyen istediğini koymakta özgür. Noel şapkası eklemeyi yasaklayacak hâlimiz yok. Yıllardır yapılıyor zaten etkinlik. Fakat yapılan şeyin doğrusunu bilmek mühim. Konuda kutlanan Noel. Yılbaşı değil.
bilerek yazdım zaten millet müslüman noel kutlamaz yazmasın diye yazmıştım. Okuyan da şapka noel şapkası bu diye sorgulamaz zaten diye düşünmüştüm.

Bir tane de ben alabilir miyim acaba
e0ff4893d38970857e6006c5ed80633f.png

bilerek yazdım zaten millet müslüman noel kutlamaz yazmasın diye yazmıştım. Okuyan da şapka noel şapkası bu diye sorgulamaz zaten diye düşünmüştüm.
Hocam bu etkinlikler zaten forumların ilk çıktığı tarihlerden beri yapılıyor, kutlanıyor. Her senede bütün forumlarda. Beyler biz müslümanız müslüman noel-yılbaşı kutlamaz muhabeti yapılır. Fiks bir durumdur bu. O yüzden takmayın yani.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam bu etkinlikler zaten forumların ilk çıktığı tarihlerden beri yapılıyor, kutlanıyor. Her senede bütün forumlarda. Beyler biz müslümanız müslüman noel-yılbaşı kutlamaz muhabeti yapılır. Fiks bir durumdur bu. O yüzden takmayın yani.
Valla önceden görmemiştim şimdi görünce forumun kitlesi mi değişti diye düşünmüştüm

Top Bottom