- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 11,987
Benim şapkam var zaten.
Yilbasi sapkasina benzemiyo kirmizi renk eksikBenim şapkam var zaten.
Sende birden fazla kafa varmis sapka koycak pc geçince yaparimBir tane de ben alabilir miyim acaba
Konu başlığı Noel olduğunu belirtiyor. Konuya eklediğiniz GIF bile Christmas olduğunu vurguluyor. Yılbaşı şapkası, yılbaşı ağacı diye bir şey yok. Türkiye'de bu hususta bir cehalet var, maalesef. Noel/Christmas ürünü bunlar. Santa Claus'u temsil ediyor.galiba belirtmem lazımdı yılbaşı bu noel değil diye geçen seneler böyle olmuyordu niye şimdi oldu acaba
bilerek yazdım zaten millet müslüman noel kutlamaz yazmasın diye yazmıştım. Okuyan da şapka noel şapkası bu diye sorgulamaz zaten diye düşünmüştüm.Konu başlığı Noel olduğunu belirtiyor. Konuya eklediğiniz GIF bile Christmas olduğunu vurguluyor. Yılbaşı şapkası, yılbaşı ağacı diye bir şey yok. Türkiye'de bu hususta bir cehalet var, maalesef. Noel/Christmas ürünü bunlar. Santa Claus'u temsil ediyor.
Kurallara aykırı olmadığı sürece ise profil fotoğrafına isteyen istediğini koymakta özgür. Noel şapkası eklemeyi yasaklayacak hâlimiz yok. Yıllardır yapılıyor zaten etkinlik. Fakat yapılan şeyin doğrusunu bilmek mühim. Konuda kutlanan Noel. Yılbaşı değil.
Bir tane de ben alabilir miyim acaba
Hocam bu etkinlikler zaten forumların ilk çıktığı tarihlerden beri yapılıyor, kutlanıyor. Her senede bütün forumlarda. Beyler biz müslümanız müslüman noel-yılbaşı kutlamaz muhabeti yapılır. Fiks bir durumdur bu. O yüzden takmayın yani.bilerek yazdım zaten millet müslüman noel kutlamaz yazmasın diye yazmıştım. Okuyan da şapka noel şapkası bu diye sorgulamaz zaten diye düşünmüştüm.
Valla önceden görmemiştim şimdi görünce forumun kitlesi mi değişti diye düşünmüştümHocam bu etkinlikler zaten forumların ilk çıktığı tarihlerden beri yapılıyor, kutlanıyor. Her senede bütün forumlarda. Beyler biz müslümanız müslüman noel-yılbaşı kutlamaz muhabeti yapılır. Fiks bir durumdur bu. O yüzden takmayın yani.