Yardım Program vs Kurmadan Discord vb Sitelere Nasıl girerim

ben bu programı kullanıyordum dc için, lol e girdiğimde oyun içinde de oyun bitince de sürekli hata verip oyundan atıyor başka online içerikli oyunlarda dahil biraz yoruyor bu durum dc yüzünden sıkıntı çekiyorum yok mu başka bir yöntem :unsure:
alternatifleri kullanabilirsin bende de roblox , phub gibi yasaklı siteler açılıyordu ancak dc açılmıyordu alternatifler ile çözdüm.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vpn gibi bir şey lazım discorda vb sitelere girmek için şuan türknet kullanıyorum forumdan bir arkadaş uzaktan bağlantı ile modemime vs ayar yapmıştı bilgisayar üzerinden ağ ayarı yapmıştı vpn vs ihtiyaç duymuyorum şuan fakat çevremde çok bu sorunu yaşayan var vpn ile dc girince oyunlara girdiğimizde oyundan atma bağlantı hatası sunucu hatası alıyoruz lol de rustta vs sık sıkta discord da kopmalar meydana geliyor bende bunların hiç biri olmuyor bunun bir ayarı vs yokmu yardımcı olacak öneride bulabilecek kimse varsa çok memnun olurum
dns değiştirmeyi deneyebilirsin
quad9 önerebilirim

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vpn gibi bir şey lazım discorda vb sitelere girmek için şuan türknet kullanıyorum forumdan bir arkadaş uzaktan bağlantı ile modemime vs ayar yapmıştı bilgisayar üzerinden ağ ayarı yapmıştı vpn vs ihtiyaç duymuyorum şuan fakat çevremde çok bu sorunu yaşayan var vpn ile dc girince oyunlara girdiğimizde oyundan atma bağlantı hatası sunucu hatası alıyoruz lol de rustta vs sık sıkta discord da kopmalar meydana geliyor bende bunların hiç biri olmuyor bunun bir ayarı vs yokmu yardımcı olacak öneride bulabilecek kimse varsa çok memnun olurum
vpn satin al ve ayrilmis tunelleme ile sadece tarayici ve discorda tunelleme yap. boylece hem internetin guvenli ve gizli olmus olacak ve ayriyeten oyunlarda ping sorunun da olmayacak.

Geri