Neler Yeni

Programlama yapmak istiyorum

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
Herkese merhaba ben 14 yaşındayım ve bilgisayarlara 7 yaşımdan beri ilgi duyuyorum daha çok yazılımsal olarak ilgileniyorum
Html biliyorum
C öğreniyorum
Ve gelecekte yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum Bu yıl lise sınavına gireceğim bu lise nasıl sizce ben beğendim sizce bir geleceği var mı?

Kıwang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Bedirhan
Herkese merhaba ben 14 yaşındayım ve bilgisayarlara 7 yaşımdan beri ilgi duyuyorum daha çok yazılımsal olarak ilgileniyorum
Html biliyorum
C öğreniyorum
Ve gelecekte yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum Bu yıl lise sınavına gireceğim bu lise nasıl sizce ben beğendim sizce bir geleceği var mı?
Bi okula gitmesen bilemezsin giden birine sormalısın burda ne kadar yorum yapsalar boş sürekli öğretmenler felan değişiyor zaten okullarda giden birini bula bilirsen aklındaki soruları ona sor

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi okula gitmesen bilemezsin giden birine sormalısın burda ne kadar yorum yapsalar boş sürekli öğretmenler felan değişiyor zaten okullarda giden birini bula bilirsen aklındaki soruları ona sor
Bu karantina döneminde biraz zor

CemDeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cem Deniz
Yüzdelik dilimi iyi bir okul.Okuldaki öğrencilerin çoğu başarılı yani.Okulu senin için araştırdım olumsuz bir yorum görmedim.Umarım istediğin okula gidebilirsin

LdRag0oo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Karaca
Kardeşim hangi lise olursa olsun ve ya da hangi üniversite olursa olsun program yapabilmek sadece ve sadece sürekli pratik yapmanla mümkün olur. Bende şuan amasya üniversitesi bilgisayar programcılığı okuyorum sana tavsiyem sürekli sevdiğin şeyle muhattap olman yani programcılıkla, Sürekli birşeyler yaz sürekli pratik yap, Önce ufak tefek programlar yaz mesela hesap makinesi,not defteri sonradan alıştığın zaman büyük şeylere başla, Bu işte pratik çok ama çok önemli sana tavsiyem budur. İstersen başka bölüm oku bu işi yine evde internetten ders alarakda yapabilirsin dediğim gibi bu iş pratik işidir abi sürekli farklı şeyleri yazmaya çalış. Ama lisede program görmek sana katkı sağlıyacakdır dediğim gibi hangi lise olursa olsun. İyi günler.

Top Bottom