Neler Yeni

Proje ödevim için hazırladığım posterde ne gibi değişiklikler yapabilirim?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Tarih için proje ödevi hazırlamam gerekiyor, bende poster yapmaya karar verdim. Sizce neyi çıkarıp/eklemeliyim veya değiştirmeliyim?

Alıntıyı görüntüle

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bence "Sonuçları Nelerdir?" kısmının üstünde ki boşluğu bir kere silip alt tarafları eşitleyebilirsin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence "Sonuçları Nelerdir?" kısmının üstünde ki boşluğu bir kere silip alt tarafları eşitleyebilirsin.
1670949516547.png

o zamanda burası kötü duracak

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hocam çok ince ve bir sebep arıyormuş gibi durmasın da acaba kenarlar pürüzsüz olsa daha mı iyi olur

Ekler

• dasdas.PNG
    dasdas.PNG
    764.5 KB · Hit: 42
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre Mehmet
Ben bir Batı Trakyalı olarak söylüyorum ki lozan antlaşması Batı Trakyanın kaderi. biraz fazla gibi olucak ama ben olsam şu an lozan antlaşması 2022 de ne durumda diye de bir metin yazardım ve daha lozan antlaşmasının türklere nasıl katkısı oldu, eksileri oldu gibi bilgiler yazarsan daha zengin gözükür bence poster. Design açısından güzel duruyor ama köşedeki ay ve yıldız çok dikkat çekiyor, uzaktan bakınca ve yazılar biraz daha ön plana çıkması için açık renk kullanmanı tercih ederim. Fotoğraf ta iyi ama yazılara göre büyük olmuş bence. Kendi fikirlerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ztheniscafe
ve Türkiye yerine ilk bayrağı koyup ondan sonra Türkiye yazsan daha eşit olur gibi.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hocam çok ince ve bir sebep arıyormuş gibi durmasın da acaba kenarlar pürüzsüz olsa daha mı iyi olur
bir ek olarak başlıklar çok hafif bir tonda daha kapalı olursa tam olur diye düşünüyorum (önemi nedir ,sonucları nelerdir, kısa bilgiler)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben bir Batı Trakyalı olarak söylüyorum ki lozan antlaşması Batı Trakyanın kaderi. biraz fazla gibi olucak ama ben olsam şu an lozan antlaşması 2022 de ne durumda diye de bir metin yazardım ve daha lozan antlaşmasının türklere nasıl katkısı oldu, eksileri oldu gibi bilgiler yazarsan daha zengin gözükür bence poster. Design açısından güzel duruyor ama köşedeki ay ve yıldız çok dikkat çekiyor, uzaktan bakınca ve yazılar biraz daha ön plana çıkması için açık renk kullanmanı tercih ederim. Fotoğraf ta iyi ama yazılara göre büyük olmuş bence. Kendi fikirlerim :)
Hocam başlık ve metin için renk öneriniz varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir ek olarak başlıklar çok hafif bir tonda daha kapalı olursa tam olur diye düşünüyorum (önemi nedir ,sonucları nelerdir, kısa bilgiler)
1670949965327.png

+%5 daha koyuluk verdim

ve Türkiye yerine ilk bayrağı koyup ondan sonra Türkiye yazsan daha eşit olur gibi.
Hocam başlık ve metin için renk öneriniz varmıdır

1670949965327.png

+%5 daha koyuluk verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ztheniscafe
Görsel olarak daha net olanını bulabilirsen güzel olur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Tipografiye birazda önem vermeni öneririm alt metinleri daha ince bir şekilde yazabilirsin ek olarak yazıların rengi biraz daha kontrast renkler olsun okunabilirlik açısından önemli bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,081
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom