Neler Yeni

🔥İndirim Protein Ocean 3 Adet PRE-WORKOUT SUPREME 559TL!

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
alınır veya alınmaması ayrı bir konu ama kahveyle preyi eşdeğer bir şeye koyamazsınız. prenin içinde kafeinin ekstrasında taurin ki bunu almak için bir enerji içeceğine başvurmalısınız, malto dekstrin gibi hızlı kana karışan ve enerji veren, pumpı arttıran himalaya tuzu, yine vücdunun enerji düzeyini arttıran beta alanin, yine kan damarlarını genişleterek pumpı arttıran arjinin, yine arjininle benzer etki gösteren L- sitrülin var.
Karşılaştırdığınız kahvenin içindeyse bu uyarıcılardan yalnızca kafein var sizce eşdeğer uyarıcılar mı, He bu kadar uyarıcıya vücudu alıştırmak iyi mi bilmiyorum ama zaten her spora giderken kullanılması gereken bir şey değilki, yorgun bir günün ardından spora gitmeye sadece kahve yetmeyebiliyor
Bana göre ne kadar toz o kadar risk. Onun için protein tozu, creatin gibi tozları pre workout, gainer gibi tozların yerine kullanmak daha mantıklı geliyor. Sadece içmek için içenlerde var psikolojik olarak rahatlıyorlar galiba. Bir zaman sonra pre workout bittiğinde insan onu içmeden spora gitmek istemiyor kısmen bağımlılık yapıyor.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
co
Arkadaşlar proteinoceanda iyidir ama bütçeniz var ise HİQ'dan smash presini alın,ben kullandım harbi efsane bir şey focuslandırması enerji vermesi pump'ı falan gerçekten iyi hatta bu indirimlerden 2. siparişi verdim HİQ'dan,ama dediğim gibi bütçesi az olan arkadaşlar proteinoceanıda tercih edebilir.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bana göre ne kadar toz o kadar risk. Onun için protein tozu, creatin gibi tozları pre workout, gainer gibi tozların yerine kullanmak daha mantıklı geliyor. Sadece içmek için içenlerde var psikolojik olarak rahatlıyorlar galiba. Bir zaman sonra pre workout bittiğinde insan onu içmeden spora gitmek istemiyor kısmen bağımlılık yapıyor.
şu an protein tozu fiyatları da neredeyse yumurtayla tavukla kafa kafaya gidiyor ona da mı konu açsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mahmut Karabacak
Arkadaşlar cok güzel bir ürün tavsiye ederim. Ben gecen ay tekli almıştım bu indirimle beraber 3lü paketi de aldım, hepsini kullandım. Kahve icin daha iyi abi yaaa diyenleri dinlemeyin hiçbir benzer yanı yok. Prenin verdigi etkiyi hiçbir kahveden alamazsınız. Hayırlı forumlar.

A_TURAN_A

80+ Bronze
arkadaşlar hepsini kullandım SH57 vardı onun bile hepsini kullandım tadı vs güzel ama stok yapıcam diye fazla almayın hemen nemleniyor ben geçen yıl 2 açılmamış paketi çöpe atmak zorunda kalmıştım taş gibi olmuştu. Eğer alayım dursun diyorsanız almayın o yüzden ,1 ayda kullanılamaz hale geliyor teker teker almanız daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer preler çok pahalı kahvenin de tadını sevmiyorum derseniz bunu öneririm bigjoy markasının alt markası .
Mesaj otomatik birleştirildi:

enerji en güzeliymiş herhalde ama ben daha kendim denemedim.
hocam ilk pre olarak onu çıkarmışlardı tadı çok kötüydü şimdi biraz yenileyip tekrar çıkardılar tadı değişmiş midir bilmiyorum.Alınabiliyorsa en güzeli elmalı olandı onu öneririm.

Son düzenleme:

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Çoğu büyük indirimi supplement gurmesi zaten paylaşmış.

Top Bottom