Neler Yeni

Protein Tozu aroma önerisi

bence ilk kaslara bir şekil ver sonra gelişimin yavaşladığında veya durduğunda başlamak lazım 6. ay gibi mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bitelio çok oldu fakat kreatin indirimde
kreatin spor yapmayan birine bile faydalı bir zararı yok
hocam öyle bir şey pek söz konusu değil spor yapmayan biri kreatin kullanırsa böbreklerinde kis oluşma ihtimali artar ben bile hep soğuk baktım 4 üncü aydan sonra başlayacağım dedim sonra biraz durumlar oldu haftalık antremanım düştü sonra 6 ıncı aya ykalaştığımızda daha stabil haftalık antreman sayıma dönünce en az 5 çok zorlarsam(evde canım sıkılırsa 6) atmaya çalışıyorum) bu seviyeye gelince kreatine başladım düzenli antreman ve su tüketimi olmazsa kreatin kesinlikle zararlıdır

hocam öyle bir şey pek söz konusu değil spor yapmayan biri kreatin kullanırsa böbreklerinde kis oluşma ihtimali artar ben bile hep soğuk baktım 4 üncü aydan sonra başlayacağım dedim sonra biraz durumlar oldu haftalık antremanım düştü sonra 6 ıncı aya ykalaştığımızda daha stabil haftalık antreman sayıma dönünce en az 5 çok zorlarsam(evde canım sıkılırsa 6) atmaya çalışıyorum) bu seviyeye gelince kreatine başladım düzenli antreman ve su tüketimi olmazsa kreatin kesinlikle zararlıdır
düzenli antreman yapıyorum haftada 6 gün antreman 1 gün off yapıyorum . günlük 3 lt su içiyorum bi zararı olacağını zannetmiyorum

prtnocn dan kreatin sunset 2 tane almıştım lansmandan. hoşuma gitti tadı turuncu şurup a benziyor onu kullanıyorum. arkadaşım kreatini övünce bende aldım erken olmasında bir sakınca varmı ? 2 tanesi 530 TL'ye gelmişti toplam 600 gr
sunset aroması bence kötü dediğiniz gibi şurup tadı geliyor fakat sizin damak tadınız önemli ve erken kreatin almak bence mantıksız ilk önce bir süre çalışın gelişme gösterin zaten kreatin kasları şişiriyor bence gerek yok şimdi başlamanıza zaten besinlerden alırsınız gerekli proteini ama illaki alıcam derseniz proteinde bir sakınca yok fakat şuan besinlerden almanızı tavsiye ederim zaten 6. aydan sonra düzenli devam ederseniz gelişmeniz durur veya yavaşlıcak zaten o zaman başlayın

Geri