İnsanları yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Yılldardır inşa ettiğim değişimle zaten gereksiz olduğunun kanıtıyım merak etme sen. Kaldı ki hiç kullanmadım demiyorum ben weider optimum bu markaların izolesinide kullandım bir dönem sadece gereksiz. Oraya harcayacağı bütçelerle vitamin takviyeleri alsa daha sağlıklı olur illa bütçesinin büyük bölümünü oraya harcamasına gerek yok ama senin anlamada sorunun olduğu için şaşırmıyorum
Yanına d3k2 vitamini, omega 3, kreatin, bcaa al geç izoleler gereksiz bütçeni izole diye oraya harcama. Hatta bcaa yerine antrenman verimim artsın diyorsan pre workoutta alabilirsin.
Gidip bütçeni komple izole proteın tozuna harcama gereksiz, vitaminlerle desteklersen daha iyi gelişim alırsın. Ardabuild ile aynı salondayız mesela ağırsağlam furkanlada tanışmışlığım var. Makine talhanın salonu zaten bizim burada. Velhasılkelam yıllardır bu işin içinde olan kişilere git sor yine izole al demezler. Yine para ve karar senin ben seni düşündüğüm için yardımcı olmak istedim. Diğer arkadaşın bilgiside kendisi de boş yani emin ol.
Kardeşim supgurme diye bir kanal var karşılaştırma var Türk marka alicaksan hardline öneririm kendim weider kullaniyorum hardline patentini almış yılların markası sponsor sisirmesi yok
Gidip bütçeni komple izole proteın tozuna harcama gereksiz, vitaminlerle desteklersen daha iyi gelişim alırsın. Ardabuild ile aynı salondayız mesela ağırsağlam furkanlada tanışmışlığım var. Makine talhanın salonu zaten bizim burada. Velhasılkelam yıllardır bu işin içinde olan kişilere git sor yine izole al demezler. Yine para ve karar senin ben seni düşündüğüm için yardımcı olmak istedim. Diğer arkadaşın bilgiside kendisi de boş yani emin ol.
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Nutrend %100 Whey Protein 2250 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
m.supplementler.com
Bu 2 sinin ne farkı var 200 tl oynuyor arada hangisi iyidir etki puanı scitec daha fazla ama
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Nutrend %100 Whey Protein 2250 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
m.supplementler.com
Bu 2 sinin ne farkı var 200 TL oynuyor arada hangisi iyidir etki puanı scitec daha fazla ama
Etki puanı supplementlerın kendı markasının daha fazla ama Anladın mı ne demek istediğimi? Puanları onlar istediği gibi belirler. scitecte iyi ama kötü değil.
Etki puanı supplementlerın kendı markasının daha fazla ama Anladın mı ne demek istediğimi? Puanları onlar istediği gibi belirler. scitecte iyi ama kötü değil.
Nutrend Beef Protein 900 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Reflex %100 Native Whey Protein özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Kingsize BCAA + Glutamin 1,00 Kg özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi alabilir, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.
Scitec BCAA+Glutamine Xpress 600 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
m.supplementler.com
Bca bu ikisinden birisi
Kreatin de reflex veya kingsize düşünüyorum
D vitamini var evde Devid 3 olarak
Whey al beef'e gerek yok,
BCAA yerine antrenman performansın artsın istiyorsan pw al o zaman, olmadı indirimde vs yakalarsan o şekile bcaa takviyesi sonra alırsın.
Whey al beef'e gerek yok,
BCAA yerine antrenman performansın artsın istiyorsan pw al o zaman, olmadı indirimde vs yakalarsan o şekile bcaa takviyesi sonra alırsın.
Attıklarım iyi sanırım. Pw içinde Bca varta birde protein tozlarının içinde var. Daha fazla alıp içersem zararlı olmaz mı ? Yoksa alırım da fazla olmazmı vücuda zarar filan vermez mi?
Attıklarım iyi sanırım. Pw içinde Bca varta birde protein tozlarının içinde var. Daha fazla alıp içersem zararlı olmaz mı ? Yoksa alırım da fazla olmazmı vücuda zarar filan vermez mi?