- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bca direk alınca 5000 veriyor. Pw sırf 3000 vardı sanırım protein tozundada 2000 vardır heraldeYeni başlıyorsan geçmişin yoksa alma şimdilik gerek yok,
Fazla olacağını sanmıyorum içindeki miktarlar düşük
Bca direk alınca 5000 veriyor. Pw sırf 3000 vardı sanırım protein tozundada 2000 vardır heraldeYeni başlıyorsan geçmişin yoksa alma şimdilik gerek yok,
Fazla olacağını sanmıyorum içindeki miktarlar düşük
Bende öyle yapacağım zaten daha mantıklı geldi banada teşekkürler. Tüm yardımların içinSonra alırsın indirimde vs yakalarsan çokta önemli değil açıkcası ben bcaa mı pw mi tercihimi pw seçerdim ki öyle yaptım uzun süre, uzun aradan sonra yeni bcaa aldım
Gereksiz supplementlerden, onun yerine magnezyum malat al gece yatmadan bir tane iç daha faydasını görürsün yada ZMABende öyle yapacağım zaten daha mantıklı geldi banada teşekkürler. Tüm yardımların için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Glutamin çok önemli mi bilmiyorum ama
Bu dediklerin ne işe yarıyorGereksiz supplementlerden, onun yerine magnezyum malat al gece yatmadan bir tane iç daha faydasını görürsün yada ZMA
Boşver çok yüklenme ağırlıklar arttıkça yavaş yavaş takviye alırsın, ama omega 3 ve d vitamini de kullan pw ve proteın tozu yeterli olur istersen Sonra birde kreatin( günde 4 litra civarı su içebileceksen kullan)Bu dediklerin ne işe yarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sade sodanın içerisinde varsa ondan içiyorum farklı birşeyse bilmiyorum neye yarıyor
Kreatin ramazandan sonda alacam ramazanda içemem ama sonra içerimBoşver çok yüklenme ağırlıklar arttıkça yavaş yavaş takviye alırsın, ama omega 3 ve d vitamini de kullan pw ve proteın tozu yeterli olur istersen Sonra birde kreatin( günde 4 litra civarı su içebileceksen kullan)
Varsa bütçe almışken at kenara dursun creapure daha iyiKreatin ramazandan sonda alacam ramazanda içemem ama sonra içerim
Creapure ne ?Varsa bütçe almışken at kenara dursun creapure daha iyi
kreatınde formu farklı daha iyi creatine creapure al yani https://takehiq.com/collections/kreatin/products/hiq-creatine-creapure-250gCreapure ne ?