Hiq al.Weider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi
Nutrend Whey İsolate en iyisidir benim gözümde, gereksiz şeker yüklemesi yoktur fakat aylardır stoklarda maalesef yok.Weider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi
Scitec güzel markaWeider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi
Extra Bca ve keratin tarzı şeylerdir alacağım. Optimuma param yetiyor ama oda çok pahalı Weider kadar ondan dolayı gereksiz buluyorum. 2 kg protein gözüne 5 6 k isteniyor optimum ve Weider markalarıNutrend Whey İsolate en iyisidir benim gözümde, gereksiz şeker yüklemesi yoktur fakat aylardır stoklarda maalesef yok.
Scitec genel olarak iyi bir markadır, bu ürününde 21g protein ve BCAA ağırlıklı yükleme yapılmış.Scitec Whey Isolate 2000 Gr - İzole Protein
Scitec Whey Isolate 2000 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Olimp'in birçok ürününü kullanmış ve memnun kalmış biri olarak hiç protein tozunu kullanmadım fakat 26gr protein ve vitamin ağırlıklı yükleme yapılmış.Olimp Pure Whey Protein Isolate 1800 Gr - İzole Protein
Olimp Pure Whey Protein Isolate 1800 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Ekstra BCAA alırım veya zaten kullanmaktayım diyorsan Olimp'in ürününü tercih edebilirsin. Zaten Scitec içerisinde bulunan BCAA a öyle ahım şahım değerlerde değil fark ettiysen, içerisinde azar azar da arjinin alanin vs. serpiştirmişler. Pre-workoutların içinde dahi 1000mg olup yeterli gelmemekte ve benim gibi kişiler pre-workout a ekstra citrülline malate eklemekte...
Diyeceğim o ki Optimum a bütçen yetmiyorsa, Olimp alabilirsin ama sakın Weider'ın hiçbir ürününü alma çünkü gereksiz pahalı ve bazı ürünlerinde içerik açısından o fiyatlara rağmen içeriği zengin değil.
Yanlış anlamada yarışmaya hazırlanmayacak etmeyecek, öyle biri gelip burada zaten tavsiye istemez. Ben bile yıllardır yapmama rağmen izole proteın tozu kullanmıyorum çünkü yarışma hedefim yok. Örneğin porsiyonda 0.8 gr şeker var hiq markada, bunun ne kadar etkisi olacak yeni başlayanda da gidip izole önerisi veriyorsun? Attığın markada bile izole olmasına rağmen şeker 0.6Nutrend Whey İsolate en iyisidir benim gözümde, gereksiz şeker yüklemesi yoktur fakat aylardır stoklarda maalesef yok.
Scitec genel olarak iyi bir markadır, bu ürününde 21g protein ve BCAA ağırlıklı yükleme yapılmış.Scitec Whey Isolate 2000 Gr - İzole Protein
Scitec Whey Isolate 2000 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Olimp'in birçok ürününü kullanmış ve memnun kalmış biri olarak hiç protein tozunu kullanmadım fakat 26gr protein ve vitamin ağırlıklı yükleme yapılmış.Olimp Pure Whey Protein Isolate 1800 Gr - İzole Protein
Olimp Pure Whey Protein Isolate 1800 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Ekstra BCAA alırım veya zaten kullanmaktayım diyorsan Olimp'in ürününü tercih edebilirsin. Zaten Scitec içerisinde bulunan BCAA a öyle ahım şahım değerlerde değil fark ettiysen, içerisinde azar azar da arjinin alanin vs. serpiştirmişler. Pre-workoutların içinde dahi 1000mg olup yeterli gelmemekte ve benim gibi kişiler pre-workout a ekstra citrülline malate eklemekte...
Diyeceğim o ki Optimum a bütçen yetmiyorsa, Olimp alabilirsin ama sakın Weider'ın hiçbir ürününü alma çünkü gereksiz pahalı ve bazı ürünlerinde içerik açısından o fiyatlara rağmen içeriği zengin değil.
Dövizden çalışan markalar olduğu için öyleler fakat bütçeniz yetiyorsa benceExtra Bca ve keratin tarzı şeylerdir alacağım. Optimuma param yetiyor ama oda çok pahalı Weider kadar ondan dolayı gereksiz buluyorum. 2 kg protein gözüne 5 6 k isteniyor optimum ve Weider markaları
HIQ, SWİSS NUTRİTİON, BİGJOY alabilirsin.Weider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi
Yıllardır yapıp izole kullanmaman senin hatan dostum o zaman Bütçesi yeten adam kullanır bu kadar basit ki arkadaşın da bütçesi yetiyormuş... 0,8, 0,6 şeker hiçbir şey değil fazla takılma öyle verilere. Issolate protein tozunu da bu arada sadece yarışmaya giren kişiler kullanmıyor, bilgin olsunYanlış anlamada yarışmaya hazırlanmayacak etmeyecek, öyle biri gelip burada zaten tavsiye istemez. Ben bile yıllardır yapmama rağmen izole proteın tozu kullanmıyorum çünkü yarışma hedefim yok. Örneğin porsiyonda 0.8 gr şeker var hiq markada, bunun ne kadar etkisi olacak yeni başlayanda da gidip izole önerisi veriyorsun? Attığın markada bile izole olmasına rağmen şeker 0.6
İnsanları yanlış yönlendirmeye ne meraklısınız. Yılldardır inşa ettiğim değişimle zaten gereksiz olduğunun kanıtıyım merak etme sen. Kaldı ki hiç kullanmadım demiyorum ben weider optimum bu markaların izolesinide kullandım bir dönem sadece gereksiz. Oraya harcayacağı bütçelerle vitamin takviyeleri alsa daha sağlıklı olur illa bütçesinin büyük bölümünü oraya harcamasına gerek yok ama senin anlamada sorunun olduğu için şaşırmıyorumYıllardır yapıp izole kullanmaman senin hatan dostum o zaman Bütçesi yeten adam kullanır bu kadar basit ki arkadaşın da bütçesi yetiyormuş... 0,8, 0,6 şeker hiçbir şey değil fazla takılma öyle verilere. Issolate protein tozunu da bu arada sadece yarışmaya giren kişiler kullanmıyor, bilgin olsun
https://protein7.com/xpro-concentrate-whey-protein-tozu-2280gr#/14-aroma-cikolataWeider ve optimum aşırı pahalı gereksiz o kadar onları haricinde alınabilecek en iyi markalar hangileri? Scitec filan iyi mi